Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαθιέρωση της Σούδας σε σταθμό κρουαζιέρας
Κρουαζιέρα

Καθιέρωση της Σούδας σε σταθμό κρουαζιέρας

Ο Δήμος Χανίων έχει θέσει στόχο την καθιέρωση της Σούδας σε σταθμό κρουαζιέρας (λιμάνι εκκίνησης και κατάληξης), γεγονός μεγάλης οικονομικής και αναπτυξιακής σημασίας για το νομό, την Κρήτη αλλά και γενικότερα τον ελληνικό τουρισμό.

Ο συντονισμός μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων εν’όψει της άφιξης των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σούδας, για τη φετινή τουριστική περίοδο, ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Χανίων, με πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο δήμαρχος Χανίων, κ. Μανώλης Σκουλάκης, επανέλαβε για μία ακόμη φορά το μέγιστο ενδιαφέρον του Δήμου Χανίων για το θέμα της κρουαζιέρας, με στόχο την καθιέρωση της Σούδας σε σταθμό κρουαζιέρας (λιμάνι εκκίνησης και κατάληξης), γεγονός μεγάλης οικονομικής και αναπτυξιακής σημασίας για το Νομό, την Κρήτη αλλά και γενικότερα τον ελληνικό τουρισμό.

Ο δήμαρχος Χανίων επεσήμανε ότι η ενίσχυση του τουρισμού κρουαζιέρας αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες του Δήμου Χανίων και της δημοτικής αρχής. Για το σκοπό αυτό, άλλωστε, συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις κρουαζιέρας με σκοπό την προώθηση του προορισμού Χανιά, και το μήνυμα, που ενδιαφέρει πρωτίστως τις εταιρείας κρουαζιέρας, ότι ο δήμος στηρίζει και βοηθάει, αυτήν τη μορφή τουρισμού.

Επίσης, ανέφερε ότι ο Δήμος Χανίων λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τις παρατηρήσεις και προτάσεις των εκπροσώπων των εταιρειών κρουαζιέρας, των ξεναγών καθώς και των επισκεπτών κρουαζιέρας, βελτιώνοντας όλα εκείνα τα σημεία που απαιτούνται, ώστε τα Χανιά να συνεχίσουν  να αποτελούν έναν από τους βασικούς προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024