Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚλείσιμο του αεροδρομίου Ικαρίας εξαιτίας… ασθένειας του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας
Αεροδρόμια

Κλείσιμο του αεροδρομίου Ικαρίας εξαιτίας… ασθένειας του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας

Το κλείσιμο του αεροδρομίου είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι τρεις προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις από και προς το νησί.

“Όπως πληροφορούμαστε από ρεπορτάζ του Alterthess, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προχώρησε σήμερα το πρωί σε αιφνίδιο κλείσιμο του αεροδρομίου Ικαρίας εν μέσω τουριστικής περιόδου εξαιτίας ασθένειας του ενός και μόνο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας! Αποτέλεσμα, δεκάδες ταξιδιώτες να έχουν εγκλωβιστεί στο νησί με ό,τι αυτό συνεπάγεται!”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου.

Το κλείσιμο του αεροδρομίου είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι τρεις προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις από και προς το νησί.

“Εν μέσω πανδημίας και κορύφωσης της τουριστικής σεζόν, με ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο, το οποίο στέλνει τα σοβαρά περιστατικά αεροπορικώς σε νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα ολόκληρο νησί μένει χωρίς αεροδρόμιο!

Επιτέλους, ας σοβαρευτούν και ας προστατεύσουν τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τον ελληνικό τουρισμό που πλήττεται από την κυβερνητική αδιαφορία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024