Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΚορυφαία βράβευση “Torchbearer Award 2012” για το Holiday Inn Thessaloniki
Ξενοδοχεία

Κορυφαία βράβευση “Torchbearer Award 2012” για το Holiday Inn Thessaloniki

Το Holiday Inn Thessaloniki βραβεύθηκε από την Intercontinental Hotels Group για το έτος 2012 με το βραβείο 'Torchbearer Award 2012' και ξεχώρισε με τις υψηλές επιδόσεις του μεταξύ των ξενοδοχείων που διαθέτει ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος.

Το Holiday Inn Thessaloniki βραβεύτηκε από την Intercontinental Hotels Group για το έτος 2012 με το βραβείο “Torchbearer Award 2012” και ξεχώρισε για μια ακόμη φορά με τις υψηλές επιδόσεις του μεταξύ των ξενοδοχείων που διαθέτει ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται τα ξενοδοχεία εκείνα που πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις στο πρόγραμμα της αλυσίδας “Great Hotels Guest Love”. Η αξιολόγηση του κάθε  ξενοδοχείου, πραγματοποιείται  από την Intercontinental Hotels Group συστηματοποιημένα με ερωτηματολόγια που δίνονται σε τυχαία επιλεγμένους πελάτες, οι οποίοι τα συμπληρώνουν κατά τη διαμονή τους. Οι μετρήσεις των ειδικών δεικτών ικανοποίησης του πελάτη, γίνονται καθόλη τη διάρκεια του έτους. Η τελική βαθμολογία κάθε ξενοδοχείου διαμορφώνεται και από την αξιολόγηση του, αναφορικά με την τήρηση όλων των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η ξενοδοχειακή αλυσίδα. Το “Torchbearer Award 2012” απέσπασαν τα ξενοδοχεία εκείνα που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία.
 
O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος δήλωσε με αφορμή την παραλαβή του βραβείου: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παραλαβή του κορυφαίου βραβείου ‘Torchbearer Award 2012’. Σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο που διανύει γενικότερα η χώρα μας, αλλά και ειδικότερα οι ξενοδοχειακές επιχερήσεις της πόλης μας, λόγω της οικονομικής ύφεσης, καταφέραμε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίδεδα ποιότητας τις υπηρεσίες μας και την εξυπηρέτηση των πελατών. Παραμείναμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας και καταφέραμε να προσφέρουμε την ιδανική διαμονή σε κάθε επισκέπτη μας και αυτή τη χρονιά. Οι προσπάθειές μας θα συνεχίσουν σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να παρέχουμε πάντα  ποιοτικές υπηρεσίες και ανέσεις στους πελάτες μας που θα ικανοποιούν τις επιθυμίες τους, αλλά και θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Με την κατάκτηση του βραβείου ‘Torchbearer Award 2012’ για 5η φορά, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται αυτές οι προσπάθειες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για ακόμη μια φορά  το προσωπικό του ξενοδοχείου, η συμβολή του οποίου είχε το σημαντικότερο ρόλο στην επίτευξη αυτής της τόσο σημαντικής διάκρισης”.

19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024