Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚως: Συναντήσεις B2B στην έκθεση Vakantiebeurs – Στο επίκεντρο οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού
Διεθνής Έκθεση Τουρισμού

Κως: Συναντήσεις B2B στην έκθεση Vakantiebeurs – Στο επίκεντρο οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο δήμαρχος Κω, κ. Θεοδόσης Νικηταράς.

Τη διενέργεια σειράς επαφών με tour operators και ΜΜΕ της Ολλανδίας πραγματοποίησε ο δήμος Κω στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης τουρισμού της Ολλανδίας, Vakantiebeurs, απο τις 11-15 Ιανουαρίου 2023.

Αναλυτικότερα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μια του κορυφαίους δημοσιογράφους, εκδότες και ΜΜΕ της χώρας, όπως τα: Marie Claire, Telegraaf, Metro, Griekenland, Nos, Nautique,Grazia κ.α.

Παράλληλα υπήρξαν Β2Β επαφές με σημαντικούς tour οperators αλλά και travel agents της Ολλανδίας, που ειδικεύονται στον πολιτιστικό, γαστρονομικό, οινοτουρισμό και στα outdoor activities όπως οι: TUI, Sunweb, FTI, Karins Choice , And Olives, We Fly Cheap, Prijsvrij,  αλλά και με αεροπορικές εταιρείες (Condor, Skyexpress, Corendon), οι οποίες στο πλαίσιο της αύξησης της ζήτησης για ταξίδια, θα αυξήσουν το πτητικό τους πρόγραμμα προς το αεροδρόμιο της Κω για το 2023.

→Πώς η Κως έγινε η ποδηλατική Μέκκα και «βουλιάζει» από τουρίστες

«Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό την εμπειρία του προορισμού ‘’Κώς ως έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο’’, που συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής του νησιού σε Ελλάδα και εξωτερικό», εξηγεί η Κα Βλάχου, υπογραμμίζοντας ότι οι επαφές στη Ολλανδία εντάσσονται στη στρατηγική επιδίωξη της Κω να αναδείξει τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή και να προσελκύσει τουρίστες με υψηλά εισοδήματα.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024