Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕπιλέγουν το λεωφορείο για τις μετακινήσεις τους από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας

Επιλέγουν το λεωφορείο για τις μετακινήσεις τους από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας

Ένας στους δύο επιβάτες που επιλέγουν το λεωφορείο για μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας είναι Κύπριος. Το άλλο 30% είναι Ελλαδίτες και το υπόλοιπο 20% είναι τουρίστες. […]

Ένας στους δύο επιβάτες που επιλέγουν το λεωφορείο για μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας<...> είναι Κύπριος. Το άλλο 30% είναι Ελλαδίτες και το υπόλοιπο 20% είναι τουρίστες. Αυξητική τάση της χρήσης του λεωφορείου από Κυπρίους για μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Έχουν παρέλθει ήδη δύο έτη από την ημέρα έναρξης των εν λόγω δρομολογίων που συνδέουν τις πόλεις της Κύπρου με το αεροδρόμιο της Λάρνακας, έχουν εκτελεστεί συνολικά 24.000 δρομολόγια και έχουν επεκταθεί χρονικά από τα μέσα Ιουνίου μέχρι και το φθινόπωρο για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Επίσης, αναμένεται και η λειτουργία της νέας υπηρεσίας check-in, η οποία θα λειτουργήσει σύντομα σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες που αναχωρούν από το νησί προς διάφορους προορισμούς. Με τη λειτουργία της υπηρεσίας, οι επιβάτες να μπορούν να κάνουν έλεγχο αποσκευών πριν ακόμη φτάσουν στο αεροδρόμιο, μειώνοντας έτσι την ταλαιπωρία και τις καθυστερήσεις στα σημεία ελέγχου επιβατών. Η υπηρεσία σύνδεσης του κύριου αεροδρομίου του νησιού με τις πόλεις της Κύπρου, ήταν μια υπηρεσία που έλειπε από τον προορισμό και αγκαλιάστηκε θερμά από πολλούς, καθώς πέρα από εξυπηρετική είναι και οικονομική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024