Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚύπρος: Ενισχύονται οι σχέσεις συνεργασίας με τη Γερμανία – Η συνάντηση στο υφυπουργείο Τουρισμού
Πολιτικές Συναντήσεις

Κύπρος: Ενισχύονται οι σχέσεις συνεργασίας με τη Γερμανία – Η συνάντηση στο υφυπουργείο Τουρισμού

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα».

Πριν από δύο μέρες, συναντήθηκε ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου, Κώστας Κουμής με την Πρέσβειρα της Γερμανίας κα Anke Schlimm, στη Λευκωσία.

Ο κ. Κουμής, αφού καλωσόρισε την πρέσβειρα, αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Γερμανίας και στις έντονες και πολυδιάστατες προσπάθειες που ανέπτυξε κατά καιρούς η Κύπρος για αύξηση των επισκεπτών από τη Γερμανία.

Από πλευράς της, η κα Anke Schlimm εξέφρασε την μεγάλη εκτίμηση που τρέφει για την Κύπρο και τον λαό της, τονίζοντας επίσης τον θαυμασμό της για το πλούσιο τουριστικό προϊόν της χώρας.

Για ακόμα μια φορά, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις εναλλακτικές μορφές του τουρισμού και τις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και συμφωνήθηκε η επικοινωνία μεταξύ υφυπουργείου Τουρισμού και της Πρεσβείας της Γερμανίας συνεχιστεί».

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023