Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚύπρος: Η Αγ. Νάπα κινείται δυναμικά στη τουριστική προβολή
Κύπρος

Κύπρος: Η Αγ. Νάπα κινείται δυναμικά στη τουριστική προβολή

Θετικά τα μηνύματα από τις δράσεις τουριστικής προβολής του Δήμου Αν. Νάπας σε διεθνές επίπεδο.

Δράσεις τουριστικής προβολής υποστηρίζει ο Δήμος Αγ. Νάπας στην Κύπρο με εκδηλώσεις σε ξένα κράτη αλλά και συναντήσεις με μεγάλους Tour Operators.

Αρχικά, ο Δήμαρχος Αγ. Νάπας Χρίστος Ζαννέττου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πόλη Floriana της Μάλτας με στόχο να παρευρεθεί σε μία πολύ σημαντική για την Αγία Νάπα εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνει μαζί με τον μεγαλύτερο Τουριστικός Οργανισμό The ROCS Group. Στην εκδήλωση με την ονομασία «Cyprus/Ayia Napa Open Week» τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ Rachel Vella θα προβούν σε εκτενή ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων της χώρας που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Ο κ. Ζαννέττου ανέφερε ότι «η προβολή της Αγίας Νάπας στη Μάλτα, θα είναι μεγάλη και δυναμική. Στόχος μας είναι πάντοτε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια προβολής της Αγία Νάπας και του τουριστικού της προϊόντος της χώρας μας» είπε.

Επίσης,, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αγίας Νάπας, την Τετάρτη 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής εκδήλωση της τουριστικής εταιρείας Dertouristik Nordic (Apollo Se) κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της.

Ο Δήμαρχος «διαβεβαίωσε για τη στήριξη του Δήμου σε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην προβολή της Αγίας Νάπας και του τουριστικού της προϊόντος και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο πρόγραμμα της εταιρείας. Ταυτόχρονα συνεχάρη τα ξενοδοχεία, οργανισμούς και φορείς που τιμήθηκαν από την εταιρεία τόσο για την αγαστή συνεργασία που είχαν καθ όλη την περσινή χρονιά όσο και για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους».

Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος είχε ανακοινώσει τις θετικές του εντυπώσεις από την έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου λέγοντας ότι «η ΙΤΒ θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις ανά το παγκόσμιο, αφού την επισκέπτονται όλοι οι τουριστικοί πράκτορες από όλες τις χώρες σχεδόν του κόσμου, μεταξύ των οποίων την Βρετανία, τη Γερμανία, την Ελβετία, τη Γαλλία αλλά και χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας. Τα μηνύματα που λάβαμε ως Αγία Νάπα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στην έκθεση είναι θετικά και ενθαρρυντικά».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024