Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚύπρος: Η επίσκεψη του Ν. Χριστοδουλίδη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας – Όλες οι συζητήσεις
Τουριστική Πολιτική

Κύπρος: Η επίσκεψη του Ν. Χριστοδουλίδη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας – Όλες οι συζητήσεις

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέφτηκε το αεροδρόμιο της Λάρνακας και συζήτησε με τα αρμόδια τμήματα για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επισκέφτηκε το αεροδρόμιο της Λάρνακας, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με την ηγεσία της Hermes Airports, αλλά και τις διευθύνσεις και προσωπικό των διαφόρων υπηρεσιών και τμημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, το τμήμα Τελωνείων, όπου και έκοψε τη βασιλόπιττα για το προσωπικό του τμήματος, τον Μετεωρολογικό Σταθμό, τον Πύργο Ελέγχου, την Υπηρεσία Ασφάλειας και όλα τα τμήματα παροχής υπηρεσιών εδάφους.

Στη συνάντηση με την ηγεσία της Hermes Airports συζητήθηκε το θέμα της επέκτασης, τόσο του αεροδρομίου Λάρνακας, όσο και της Πάφου. 

Στις συναντήσεις με τις διάφορες υπηρεσίες που στεγάζονται στο αεροδρόμιο συζητήθηκαν τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε τμήμα, το κυριότερο των οποίων είναι αυτό της στελέχωσης προς περαιτέρω ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2023
28/03/2023
27/03/2023
24/03/2023
23/03/2023