Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚύπρος: Η Λάρνακα αλλάζει όψη χάρη στην νέα Δημοτική Αγορά
Κύπρος

Κύπρος: Η Λάρνακα αλλάζει όψη χάρη στην νέα Δημοτική Αγορά

Η εικόνα του Εμπορικού Κέντρου της Λάρνακας αλλάζει ριζικά, καθότι το έργο είναι υψηλής αισθητικής και ποιότητας και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ.

Παραδόθηκε πρόσφατα η νέα Δημοτική Αγορά και ο Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης στην πόλη της Λάρνακας που συμβάλει στην ουσιαστική αναβάθμιση του Εμπορικού Κέντρου της πόλης, σε συνδυασμό με την ανάπλαση της αυλής του Οικοδομικού Συμπλέγματος Ζουχούρι.

Η ανάπτυξη αποτελείται στον ισόγειο χώρο από την Δημοτική Αγορά, στην οποία στεγάζονται 20 καταστήματα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων, χώρο ειδικά σχεδιασμένο για οργάνωση της λαϊκής υπαίθριας αγοράς και Κέντρο Πληροφόρησης. Στον όροφο, στεγάζονται 4 υποστατικά αναψυχής καθώς και εκθεσιακός χώρος. Στην οροφή έχουν δημιουργηθεί καθιστικά και χώρος πρασίνου (roof garden). Ο πολυώροφος χώρος στάθμευσης περιλαμβάνει 73 χώρους, κατανεμημένους σε 3 επίπεδα. Η ανάπτυξη έχει όλες τις απαιτούμενες πρόνοιες για διευκόλυνση και εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023