Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚύπρος: Συνεχή παροχή νερού στα ξενοδοχεία ζητά ο Βαβλίτης
Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου

Κύπρος: Συνεχή παροχή νερού στα ξενοδοχεία ζητά ο Βαβλίτης

Ανάληψη ευθυνών από την Πολιτεία, αναφορικά με το πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετώπισαν αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού λόγω των συχνών περικοπών, ζήτησε ο Πρόεδρος των Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), κ. […]

Ανάληψη ευθυνών από την Πολιτεία, αναφορικά με το πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετώπισαν αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού λόγω των συχνών περικοπών, ζήτησε ο Πρόεδρος των Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), κ. `Ακης Βαβλίτης, ο<...>οποίος έχει ενημερώσει σχετικά με επιστολές τόσο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια, όσο και τους αρμόδιους φορείς.

«Απαιτούμε τη συνεχή παροχή νερού στις ξενοδοχειακές μονάδες, αφού χωρίς νερό τα ξενοδοχεία δεν μπορούν να δουλέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαβλίτης, ενώ όπως προειδοποίησε “υπήρξε προειδοποίηση από άλλη χώρα, από την οποία χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται την Κύπρο, ότι θα εκδώσει εντός ημερών, αν δεν υπάρξει λύση στο πρόβλημα της παροχής του νερού, τουριστική οδηγία για την Κύπρο αναφέροντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024