Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣε Βρυξέλλες, Λονδίνο και Αθήνα ο υπουργός τουρισμού της Κύπρου

Σε Βρυξέλλες, Λονδίνο και Αθήνα ο υπουργός τουρισμού της Κύπρου

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λιλλήκας αυτή την εβδομάδα θα επισκεφθεί τις b

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λιλλήκας αυτή την εβδομάδα θα επισκεφθεί τις b<.Βρυξέλλες, Λονδίνο και Αθήνα<...>. Ήδη χθες αναχώρησε για τις Βρυξέλλες όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Συμβούλιο Υπουργών για την Ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. που γίνεται σήμερα.

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο του Συμβουλίου είναι η πρόταση για νέα οδηγία που θα ρυθμίζει τις εμπορικές πρακτικές στις πωλήσεις αγαθών, με στόχο να προστατεύεται ο καταναλωτής από τις αθέμιτες πρακτικές πωλήσεων.

Στη συνέχεια ο κ. Λιλλήκας θα μεταβεί στο Λονδίνο όπου θα έχει επαφές με ανώτερα στελέχη των μεγάλων Tour Operators που οργανώνουν ταξίδια στην Κύπρο, με τους οποίους θα συζητήσει θέματα καλύτερης προβολής της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού και συνεργασίας για προσέλκυση αυξημένου τουριστικού ρεύματος.

Μετά τις επαφές του στο Λονδίνο, ο κ. Λιλλήκας θα μεταβεί την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα, για να παρευρεθεί και να μιλήσει σε Ημερίδα με θέμα “Κύπρος: Κέντρο Διεθνούς Επιχειρηματικότητας και Υπηρεσιών”, που διοργανώνεται από κοινού από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Εμπορικό Κέντρο Αθηνών σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024