Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίLe Grand: Το Labirint πτώχευσε, εμείς προχωράμε
Τουριστικά γραφεία

Le Grand: Το Labirint πτώχευσε, εμείς προχωράμε

Το τουριστικό γραφείο Le Grand-Elememts, σε επιστολή της προς τους συνεργάτες της, ξενοδόχους στη Ρόδο, ζητά από αυτούς να είναι ιδιαίτερα φιλικοί και εξυπηρετικοί προς τους έως τώρα πελάτες της, έτσι ώστε να μην διασυρθεί το όνομά της, αλλά χωρίς επιπλέον κόστος για την εταιρεία.

Η Le Grand απέστειλε σε ξενοδόχους της Ρόδου την ακόλουθη επιστολή σχετικά με τις διευθετήσεις που αφορούν στους Ρώσους τουρίστες, πρώην πελάτες του Labirint:

“Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι πελάτες του Labirint που βρίσκονται στη χώρα μας και εξυπηρετούνται από τα γραφεία μας σε διάφορα ξενοδοχεία,

α) τα ξενοδοχεία Allotment, η τελευταία διαν/ση που η εταιρεία μας αναλαμβάνει να πληρώσει είναι 01/08, άρα από σήμερα είναι δική σας ευθύνη τι θα κάνετε με τους πελάτες του Labirint που βρίσκονται παραμένοντες μέχρι να διευθετηθεί το πλάνο της επιστροφής τους,

β) τα ξενοδοχεία Commitment, η τελευταία διαν/ση που η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν φιλοξενία σε αυτούς χωρίς να απαιτηθεί από αυτούς πληρωμή για τη διαμονή τους είναι 02/08, άρα από αύριο 03/08 εφόσον επιλέξουν να είναι παραμένοντες στα δωμάτιά μας, οφείλουν να πληρώσουν σε εμάς το κόστος διαμονής τους μέχρι να διευθετηθεί το πλάνο της επιστροφής τους.

Σας παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα φιλικοί και εξυπηρετικοί προς τους έως τώρα πελάτες μας, έτσι ώστε να μη διασυρθεί το όνομά μας, αλλά χωρίς επιπλέον κόστος για την εταιρεία.

γ) Συνεχίζουμε κανονικα το πρόγραμμά μας με λιγότερους πελάτες, ανοίγουμε πωλήσεις σε άλλα γραφεία για να καλύψουμε τα αγορασμένα και πληρωμένα από εμάς δωμάτια σε όλους τους προορισμούς. Το Labirint πτώχευσε, εμείς προχωράμε και θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί.

Σας ευχαριστούμε για την έως τώρα άψογη συνεργασία σας με την εταιρεία μας Le Grand-Elememts”.

Σταμάτησε και το IntAir
Εν τω μεταξύ και το ταξιδιωτικό πρακτορείο IntAir ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις δραστηριότητές του, λόγω του αρνητικού αντίκτυπου της ισοτιμίας του ρουβλίου και της πολιτικής κατάστασης. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 500 περίπου πελάτες του σε Ρόδο, Κρήτη και Κέρκυρα.

Η IntAir οδηγείται και αυτή σε πτώχευση , όπως πριν από αυτήν άλλα τέσσερα ρωσικά τουριστικά γραφεία, το Neva με έδρα την Αγ. Πετρούπολη, το Expo Tour και τα Labirint και Roza Vetrov Mir, με έδρα τη Μόσχα. Στις 16 Ιουλίου το τουριστικό πρακτορείο Neva κήρυξε στάση πληρωμών έναντι των πελατών του, αρκετές χιλιάδες των οποίων βρέθηκαν στο εξωτερικό, χωρίς να έχει καλυφθεί οικονομικά το ταξίδι τους για τις συνεργαζόμενες με το Neva εταιρείες. Δέκα ημέρες αργότερα ανακοίνωσε τη χρεοκοπία της η επίσης παλαιά και ιστορική εταιρεία Roza Vetrov Mir της Μόσχας και στις 30 του μηνός το Expo Tour της Αγίας Πετρούπολης ομολόγησε ότι αντιμετωπίζει αντίστοιχα σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024