Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΛειτουργία τουριστικού περιπτέρου στο δήμο Βόλβης
Το περίπτερο είναι εφοδιασμένο με έντυπο τουριστικό υλικό

Λειτουργία τουριστικού περιπτέρου στο δήμο Βόλβης

Το τουριστικό περίπτερο – Info Kiosk διαθέτει πληροφορίες σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες του δήμου Βόλβης και λειτουργεί στο κέντρο του Σταυρού.

Ο Δήμος Βόλβης και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, σε συνεργασία με τους συλλόγους εστιατόρων, ενοικιαζομένων δωματίων και των επαγγελματιών του Σταυρού, έθεσαν σε λειτουργία τους καλοκαιρινούς μήνες, τουριστικό περίπτερο (Info kiosk), για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Το περίπτερο είναι εφοδιασμένο με έντυπο τουριστικό υλικό και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Σταυρού, στελεχώνεται από προσωπικό και λειτουργεί καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένο ευέλικτο ωράριο (09.00-14.00 και 18.00-23.00), ώστε να έχουν διαρκώς πρόσβαση οι τουρίστες.

Επισκεπτόμενος τον χώρο ο δήμαρχος Βόλβης κ. Δημήτρης Γαλαμάτης τόνισε ότι “αποτελεί μεγάλη ευθύνη για τη δημοτική αρχή, να διευκολύνει με κάθε τρόπο τη διαμονή των επισκεπτών στην περιοχή μας, καθώς η παραμονή τους προσφέρει σημαντική οικονομική ανάσα σε όλους τους κατοίκους, ενώ ταυτόχρονα διαφημίζει τις ομορφιές του τόπου μας σε Ελλάδα και εξωτερικό”. Στο τουριστικό περίπτερο – info kiosk του Σταυρού, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με την περιοχή, τις παραλίες, τα μνημεία, τα διαθέσιμα τουριστικά καταλύματα αλλά και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024