Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήLive γνωριμία της Ιταλίας με τη Χαλκιδική
Προώθηση προορισμού

Live γνωριμία της Ιταλίας με τη Χαλκιδική

Μέσα από την πλατφόρμα του VisitGreece, το ιταλικό κοινό είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει και να δει σε απευθείας μετάδοση τις ομορφιές της Χαλκιδικής από 5 διαφορετικά σημεία, να γνωρίσει όλα αυτά που προσφέρει ο προορισμός στους επισκέπτες του μέσα από 10+1 εμπειρίες.

Μεγάλη απήχηση είχε η διαδικτυακή παρουσίαση της Χαλκιδικής στην Ιταλία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων “Ο γύρος της Ελλάδος σε 80 συναντήσεις” και οργανώθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ της Ιταλίας, αξιοποιώντας τους σύγχρονους ασφαλείς τρόπους επικοινωνίας και προβολής μέσω Live streaming.

Μέσα από την πλατφόρμα του VisitGreece, το ιταλικό κοινό είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει και να δει σε απευθείας μετάδοση τις ομορφιές της Χαλκιδικής από 5 διαφορετικά σημεία, να γνωρίσει όλα αυτά που προσφέρει ο προορισμός στους επισκέπτες του μέσα από 10+1 εμπειρίες και βέβαια, εξηγήσαμε στους Ιταλούς τι σημαίνει η φράση “Σαν την Χαλκιδική, δεν έχει”!

Μέσα σε μία ώρα, οι Ιταλοί “ταξίδεψαν” σε όλη τη Χαλκιδική ξεκινώντας από την Κασσάνδρα και το υπέροχο “μπαλκόνι” του παραδοσιακού οικισμού της Αθύτου, τα διάσημα beach bars του Πευκοχωρίου με τα δροσιστικά κοκτέιλ, συνέχισαν στη Σιθωνία και τον μαγευτικό κόλπο της Βουρβουρούς με το εξωτικό σύμπλεγμα των νησίδων, “έκαναν” μία βόλτα με ιστιοπλοϊκό στη Νικήτη και κατέληξαν στην Ανατολική Χαλκιδική και το Άγιο Όρος, όπου μαγεύτηκαν από την εξωτική παραλία στα Κακούδια με τους λευκούς βράχους και τα καταγάλανα νερά.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια του ΕΟΤ στην Ιταλία, κα Κυριακή Μπουλασίδου, η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε τις προσδοκίες και υπήρξαν αρκετά αιτήματα από δημοσιογράφους που εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν τη Χαλκιδική τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024