Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜ. Κόνσολας: 'Η νησιωτική πολιτική στην ατζέντα της συνεδρίασης της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής
Περιφέρεια

Μ. Κόνσολας: 'Η νησιωτική πολιτική στην ατζέντα της συνεδρίασης της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής

Στη συνεδρίαση της επιτροπής έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν φορείς της ναυτιλίας και εκπρόσωποι αυτοδιοικητικών φορέων των νησιωτικών περιοχών της χώρας.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής και βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα, συνεδριάζει την προσεχή Τετάρτη στη Βουλή η υποεπιτροπή με θέμα “Νησιωτική Πολιτική – εργαλεία εδαφικής συνοχής για τα νησιά“.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής θα συμμετέχει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς και ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκης.

Επίσης, έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν φορείς της ναυτιλίας και εκπρόσωποι αυτοδιοικητικών φορέων των νησιωτικών περιοχών της χώρας μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024