Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ Aegean Airlines Pro-Am
Το τουρνουά διεξήχθη για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος -στην Κύπρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7o Διεθνές Τουρνουά Γκολφ Aegean Airlines Pro-Am

Στο διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Airlines Pro-Am συμμετείχαν συνολικά 45 ομάδες από 13 χώρες όπως Ιταλία, Ισραήλ, Νότιος Αφρική, Σουηδία, Ελλάδα, Κύπρος κ.λπ. με την κάθε ομάδα να απαρτίζεται από έναν επαγγελματία παίκτη και 3 ερασιτέχνες.

Το διεθνές τουρνουά γκολφ Aegean Airlines Pro-Am διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα των PGAs (Professional Golfers Association) της Ευρώπης και υπό την πλήρη υποστήριξη του PGA της Ελλάδας, καθώς και της Ελληνικής και Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ.  

Το 7ο Aegean Airlines Pro-Am διεξήχθη για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Κύπρο από τις 30 Μάιου έως τις 2 Ιουνίου 2012, στο διεθνών προδιαγραφών και 18 οπών γήπεδο γκολφ του Aphrodite Hills, σχεδιασμένο από τον καταξιωμένο σχεδιαστή Cabell Robinson. Η διαμονή όλων των συμμετεχόντων και προσκεκλημένων έγινε στο Intercontinental Aphrodite Hills Resort.
 
Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 45 ομάδες από 13 χώρες όπως Ιταλία, Ισραήλ, Νότιος Αφρική, Σουηδία, Ελλάδα, Κύπρος κ.λπ. με την κάθε ομάδα να απαρτίζεται από έναν επαγγελματία παίκτη και 3 ερασιτέχνες. Οι 45 επαγγελματίες παίκτες που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά διεκδίκησαν σε επαγγελματικό επίπεδο το υψηλότερο prize fund της Ευρώπης σε αγώνα Pro-Am για επαγγελματίες, ύψους 62.700 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο περιελάμβανε 1 μέρα προπόνησης και 3 ημέρες αγώνα, διοργανώθηκαν διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την Τελετή Λήξης και Απονομής Επάθλων το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012.

Τη διοργάνωση του τουρνουά, όλων των παραπλεύρων εκδηλώσεων, καθώς και τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες προς όλους τους συμμετέχοντες και προσκεκλημένους ανέλαβε για πέμπτη συνεχή χρονιά η AFEA S.A. Travel and Congress Services.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024