Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜετρό Λονδίνου και Παρισιού, επόμενη στάση Σκιάθος!
Προώθηση προορισμού

Μετρό Λονδίνου και Παρισιού, επόμενη στάση Σκιάθος!

Οι πινακίδες θα τοποθετηθούν σε 40 θέσεις στους 38 πιο κεντρικούς σταθμούς του Λονδίνου. Στο Παρίσι η προβολή του νησιού θα πραγματοποιηθεί σε 11 στάσεις του μετρό με συνολικά 55 τοποθετήσεις.

Στο  μετρό του Λονδίνου, για τρίτη συνεχή χρονιά και για  πρώτη φορά στο μετρό του Παρισιού, θα προβληθεί η Σκιάθος, καθώς η μοναδική ομορφιά του νησιού θα “ταξιδέψει” σε κεντρικές στάσεις του μετρό των δύο ευρωπαϊκών πόλεων. Οι πινακίδες θα τοποθετηθούν σε 40 θέσεις στους 38 πιο κεντρικούς σταθμούς του Λονδίνου, και συγκεκριμένα στους σταθμούς Barkingside, Belsize Park, Bermondsey, Blackhorse Road,Bounds Green, Canada Water, Camden Town, Chancery Lane, Ealing Common, Earls Court,Edgware Road (Bakerloo), Elephant & Castle, Euston, Gants Hill, Goodge Street, Hammersmith (Hammersmith City), Hampstead, Harrow-on-the-Hill, Heathrow Terminals 1,2,3, Highbury & Islington, Hounslow West, Hyde Park Corner, Kings Cross St. Pancras, NoZng Hill Gate, Pimlico, Queensway, Regents Park, Seven Sisters, South Kensington, St. Johns Wood, Stamford Brook, Too_ng Bec, To`enham Hale, Tufnell Park,Turnpike Lane, Vauxhall, Waterloo, Wood Green.

Η συγκεκριμένη δράση προβολής είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η Σκιάθος αποτελεί έναν παραδοσιακά αγαπητό προορισμό γιατους Βρετανούς πολίτες και θα ενισχύσει τις ροές των επισκεπτών στο νησί. Σε ό,τι αφορά στο Παρίσι η προβολή του νησιού θα πραγματοποιηθεί σε 11 στάσεις του μετρό με συνολικά 55 τοποθετήσεις. Είναι όλοι στην πρώτη ζώνη και έχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κοινού. Συγκεκριμένα, οι τοποθετήσεις θα γίνουν στους σταθμούς Bonne Nouvelle, Charles de Gaulle-Étoile, Champs Élysées, Concorde, Franklin Roosevelt, Montparnasse, Na_on, Strasbourg-Saint-Denis, Trocadero, Gare de l’Est και Jaurès. Σε συνέχεια και της αεροπορικής σύνδεσης για πρώτη φορά της Σκιάθου με το Παρίσι τον Απρίλιο 2022, η διαφημιστική αυτή προβολή στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή προσέλκυση επισκεπτών από το Παρίσι.

“Σε συνέχεια της επιτυχημένης διαφημιστικής προβολής της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά και με αφορμή την αεροπορική σύνδεση για πρώτη φορά της Σκιάθου με το Παρίσι προστίθεται το μετρό του Παρισιού. Βασικός στόχος μαςπαραμένει η συστηματική προβολή του προορισμού και η δυναμική παρουσία του με σύγχρονα μέσα, ειδικά σε μία δύσκολη περίοδο για τον τουρισμό παγκοσμίως. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει μέσα από ισχυρές συνεργασίες με διεθνείς φορείς του τουρισμού, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και με συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, για μία καλύτερη τουριστική χρονιά”, δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024