Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΜήλος: Ιδανικός προορισμός για διακοπές αλλά και για μόνιμη εγκατάσταση
Νησιωτικοί Προορισμοί

Μήλος: Ιδανικός προορισμός για διακοπές αλλά και για μόνιμη εγκατάσταση

Η Μήλος, εκτός από καλοκαιρινός προορισμός παρουσιάζεται και ως τόπος για μόνιμη εγκατάσταση συνταξιούχων, σύμφωνα με το International Living

Τις προτιμήσεις και των βρετανών ταξιδιωτών κερδίζει η Μήλος για το 2023, σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα holidayextras.com, η οποία συνεργάζεται με ένα δίκτυο άνω των 8.000 ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Μάλιστα, ο δήμος της Μήλου έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη βρετανική αγορά, ενώ το τελευταίο διάστημα πραγματοποιείται προωθητική καμπάνια στο Λονδίνο, που παρουσιάζει την Μήλο ως ένα ιδανικό γαμήλιο -και όχι μόνο- προορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες μέρες του  Ιανουαρίου, το Travel off path στο άρθρο του με τίτλο «Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης για το 2023»  είχε προτείνει τη Μήλο μαζί με την Κέρκυρα και τη Ρόδο, σε μια επιλογή ανάμεσα σε 227 άλλα νησιά για το καλοκαίρι του 2023.

Πρόκειται επίσης για μια σημαντική προβολή για τη Μήλο, δεδομένου ότι το Travel Off Path είναι μια ανεξάρτητη πηγή ταξιδιωτικών ειδήσεων, που παρέχει ενημερωμένες και σχετικές ειδήσεις για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο που διαβάζονται από 2 έως 3 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Μήλος, εκτός από καλοκαιρινός προορισμός παρουσιάζεται και ως τόπος για μόνιμη εγκατάσταση συνταξιούχων, σύμφωνα με το International Living που δημοσιεύει τον Annual Global Retirement Index, με τα καλύτερα μέρη για να συνταξιοδοτηθεί κανείς, στα οποία περιλαμβάνονται και περιοχές της Ελλάδας.

Η λίστα με τα μέρη στον κόσμο με φθηνό κόστος ζωής, αναδημοσιεύεται και από το Forbes το οποίο επισημαίνει ότι δεν αφορά μόνο συνταξιούχους.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024