Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΜολδαβία: Νέος Προορισμός για τους Έλληνες Ταξιδιώτες
Ταξίδια Εξοικείωσης

Μολδαβία: Νέος Προορισμός για τους Έλληνες Ταξιδιώτες

Moldavia

Η Μολδαβία αναδεικνύεται ως τουριστικός προορισμός για Έλληνες, προσφέροντας πλούσια ιστορία, πολιτισμό και αυθεντικές εμπειρίες, όπως υπόγεια οινοποιεία.

Η Μολδαβία, μια χώρα γεμάτη γοητεία και αυθεντικότητα, αναδύεται ως ένας νέος και ενδιαφέροντας τουριστικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες. Πλούσια σε ιστορία, πολιτισμό και φυσική ομορφιά, η Μολδαβία προσφέρει στους επισκέπτες της μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες.

Πρόσφατα, 14 εκπρόσωποι ελληνικών τουριστικών γραφείων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Μολδαβία, συμμετέχοντας σε ένα Ταξίδι Εξοικείωσης (Fam Trip) που διοργάνωσε το Marios Travel. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι συμμετέχοντες εξερεύνησαν την πρωτεύουσα Κισινάου, επισκέφτηκαν γραφικά τοπία, γνώρισαν την πλούσια παράδοση της χώρας και γευμάστηκαν αυθεντικές γεύσεις.

Η Μολδαβία εντυπωσιάζει με τα γραφικά τοπία της, όπως το Πολιτιστικό-Φυσικό Καταφύγιο «Orheiul Vechi», μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα υπόγεια οινοποιεία Cricova και Milestii Mici, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν τα μυστικά της οινοπαραγωγής και να γευτούν εκλεκτά κρασιά.

Η Cricova είναι μια πόλη της Μολδαβίας, που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα βόρεια του Κισινάου, της πρωτεύουσας της χώρας. Η Cricova είναι διάσημη για τα οινοποιεία της, που την καθιστούν δημοφιλή προορισμό για τους τουρίστες.

Η Cricova βρίσκεται κοντά στον ποταμό Ichel, ο οποίος εκβάλλει στον ποταμό Nistru, που τροφοδοτεί με νερό το Κισινάου. Στο βόρειο μέρος του ποταμού βρίσκεται μια λίμνη (κοντά στην είσοδο των οινοποιείων της Cricova), η οποία χρησιμοποιούνταν γενικά για ψάρεμα ή ψυχαγωγία.

Κοντά στην πόλη υπάρχουν μερικά ορυχεία, που χρησιμοποιούνται για την εξόρυξη ασβεστόλιθου, κάποια από τα οποία είναι άνω των 50 ετών.

Η φιλοξενία των κατοίκων και η αυθεντική ατμόσφαιρα της χώρας συνθέτουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Η Μολδαβία αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις και αυθεντικές εμπειρίες.

Για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την Μολδαβία, το Marios Travel, έχει δημιουργήσει όμορφα πακέτα. Εδώ και 36 χρόνια, το Marios Travel προσφέρει στην ελληνική αγορά καινοτόμα προγράμματα με σκοπό ο ταξιδιώτης να επισκεφτεί τα μνημεία της ελληνικής και παγκόσμιας κληρονομιάς, να θαυμάσει τη φύση, να βιώσει το θρησκευτικό συναίσθημα, αλλά και να αποδράσει από την καθημερινότητα και να ψυχαγωγηθεί..

Το Marios Travel απευθύνεται και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα καθώς τα καταστήματα μας σε Αθήνα και Καβάλα εξασφαλίζουν την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024