Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέες πτήσεις από το εξωτερικό στα Ιόνια νησιά για το 2019
Περιφέρεια

Νέες πτήσεις από το εξωτερικό στα Ιόνια νησιά για το 2019

Για την Κέρκυρα ανακοινώθηκαν νέες πτήσεις της Ryanair από τα αεροδρόμια Λονδίνο SouthEnd, Μπολόνια και Λίβερπουλ και άλλες δύο πτήσεις ανά εβδομάδα για την Κεφαλονιά από Βερολίνο Tegel. Επίσης, πτήσεις της British Airways,από Λονδίνο Heathrow προς Άκτιο και η σύνδεση του Ακτίου με το Ανόβερο από την Condor.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Ryanair, έχουν μέχρι στιγμής προγραμματιστεί οκτώ πτήσεις την εβδομάδα επιπλέον, οι οποίες αρχίζουν από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Για την Κέρκυρα έχουν ήδη ανακοινωθεί νέες πτήσεις από τα αεροδρόμια Λονδίνο SouthEnd, Μπολόνια και Λίβερπουλ (συνολικά έξι πτήσεις), ενώ χθες ανακοινώθηκαν άλλες δύο πτήσεις ανά εβδομάδα (Τετάρτη και Σάββατο) για την Κεφαλονιά από Βερολίνο Tegel, από τις 3 Απριλίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019. Σύμφωνα με τον, περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, όλες οι παραπάνω πτήσεις συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε επτάμηνη βάση, αλλά επιπλέον παρέχουν την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες (και όχι μόνον) να ταξιδεύουν από τον τόπο τους στο εξωτερικό σε χαμηλότερους αεροπορικούς ναύλους.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της περιφέρειας με την αεροπορική εταιρεία British Airways, ανακοινώθηκαν δύο  νέες συνδέσεις την εβδομάδα από Λονδίνο Heathrow με Άκτιο από 29 Μαΐου έως 29 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη και Κυριακή). Αυτό θα συμβάλλει στη μείωση του ελλείμματος αεροπορικών θέσεων από τη Βρετανία, το οποίο παρουσιάστηκε μετά την αναστολή πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Monarch Airlines το 2017.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η σύνδεση του Ακτίου με το Ανόβερο από την αεροπορική εταιρεία Condor, από τις 21 Μαΐου έως τις 8 Οκτωβρίου 2019 (κάθε Τρίτη).

Στη φωτογραφία, το Αεροδρόμιο του Ακτίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023