Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνO 'Αριστοτελικός Περίπατος' σε κορυφαίες γερμανικές εκδόσεις
Προβολή προορισμού

O 'Αριστοτελικός Περίπατος' σε κορυφαίες γερμανικές εκδόσεις

Η δημοσιογράφος Beate Baum ακολούθησε 'τα βήματα του Αριστοτέλη', προκειμένου να τα αποτυπώσει στα δημοσιεύματά της. Πρόκειται για στοχευμένη προωθητική συνέργεια του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, για την προβολή του 'Αριστοτελικού Περιπάτου' ως μιας εκ των κορυφαίων περιπατητικών διαδρομών στον κόσμο.

Με πρωτοβουλία της “Marketing Greece” ο Αριστοτελικός Περίπατος, για μία ακόμη φορά, αναμένεται να ταρακουνήσει το ενδιαφέρον της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης : η Γερμανίδα εκπρόσωπος Τύπου Beate Baum, η οποία επισκέφθηκε την προ του Άθω περιοχή από τις 28 – 30.9.14 ακολούθησε – μεταξύ άλλων – τα “αριστοτελικά βήματα“, ώστε να αφιερώσει στο ιστορικό μονοπάτι ποικίλα άρθρα σε γερμανικά έντυπα.
 
Πρόκειται για στοχευμένη προωθητική συνέργεια του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, η οποία συμβάλει στην προσπάθεια προεκβολής του “Αριστοτελικού Περιπάτου” ως μιας εκ των κορυφαίων περιπατητικών διαδρομών στον κόσμο.
 
Προηγήθηκε επίσκεψη της δημοσιογράφου σε προ-αθωνικές περιοχές, προκειμένου να κατανοήσει την ιστορική τους σύνδεση, ενώ ακολούθησε ξενάγηση στην παραδοσιακή Αρναία και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συνδυασθούν οι τουριστικές δυνατότητες ενός city break προορισμού με τις όμορες τουριστικές προτάσεις.


 

Η Beate Baum αρθρογραφεί  στα γερμανικά μέσα Freies Wort, Neue Presse, Meiniger Tageblatt, Sudthuringer Zeitung, Frankenpost και Vogtland-Anzeiger.
 
Την επόμενη Άνοιξη θα παρουσιαστεί επίσημα σε ευρωπαίους εκπροσώπους Τύπου η “διαδρομή του Ξέρξη“, η οποία θα προωθηθεί στις αγορές του κόσμου ως δεύτερη σε ιστορική σπουδαιότητα τοπική διαδρομή, αφού εκτός από τη λαμπρή ιστορία αναδεικνύει τουριστικά δύο οικισμούς της προ του Άθω περιοχής και συμβάλει στην τόνωση της τουριστικής εναλλακτικής δραστηριότητας.
 
Όλες οι ιστορικές διαδρομές της περιοχής περιγράφονται αναλυτικά στην έκδοση “Mount Athos Area – Routes“, στην ιστοσελίδα www.mountathosarea.org.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023