Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςO Δήμος Ανατολικής Σάμου, τιμώμενος προορισμός στην 1η Virtual Greek Panorama
Εκθέσεις

O Δήμος Ανατολικής Σάμου, τιμώμενος προορισμός στην 1η Virtual Greek Panorama

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την παρουσίαση του νησιού, υπήρξε αφιέρωμα στον οινοτουρισμό και τις αερομεταφορές, ενώ, ζωντανά, στο στούντιο ανοίχθηκαν ξηρά και γλυκά κρασιά από τον αμπελώνα της Σάμου.

Σε online περιβάλλον συνεχίζεται η πρώτη Virtual Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Panorama, η οποία ξεκίνησε στις 21 Ιανουαρίου 2021.

Χθες, 18 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε η τρίτη υβριδική εκδήλωση της έκθεσης, με τιμώμενες περιοχές το Δήμο Ανατολικής Σάμου, τον Δήμο Ρεθύμνης και τον Δήμο Αθηναίων.

Τον Δήμo Σάμου εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος κα Δέσποινα Κάιλα και ο άμισθος σύμβουλος δημάρχου σε θέματα τουρισμού κ. Γεώργιος Χατζημιχάλης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την παρουσίαση αυτή. Υπήρξε αφιέρωμα στον οινοτουρισμό και τις αερομεταφορές, ενώ, ζωντανά, στο στούντιο ανοίχθηκαν ξηρά και γλυκά κρασιά από τον αμπελώνα της Σάμου. Τον Ε.Ο.Σ. Σάμου εκπροσώπησε ο κ. Τίτος Φραντζής και η κα Μαργαρίτα Ικαρίου.

Στο πλαίσιο του Greek Panorama Virtual, που πραγματοποιείται με την αιγίδα του ΕΟΤ, με τη συμμετοχή του euronews και με διασύνδεση με Ελβετία, Σκανδιναβία και Γαλλία, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να προβληθεί σε  15 χώρες, με τις ομορφιές της και την τουριστική της διάσταση.

Η έκθεση θα συνεχίσει τις υβριδικές της εκδηλώσεις, στις εγκαταστάσεις του στούντιο της εταιρείας Podimatas SA, κάθε μήνα, με διάφορες θεματικές που αφορούν τον τουρισμό, μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου. Όποιοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις βιντεοσκοπημένες στο κανάλι youtube της έκθεσης. Ακόμα, τα ηλεκτρονικά περίπτερα θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της  όλο το 24ωρο για όλο το χρόνο, στο πλαίσιο των καινοτομιών που προωθεί η έκθεση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024
05/04/2024