Τελευταία νέα
HomeΠροορισμοίΟ δήμος Χερσονήσου επενδύει στον γαμήλιο τουρισμού
Προορισμοί

Ο δήμος Χερσονήσου επενδύει στον γαμήλιο τουρισμού

Με στόχο να γίνει ο Δήμος Χερσονήσου σημείο αναφοράς του γαμήλιου τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Wedding Show, στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο δήμος Χερσονήσου επενδύει στις εναλλακτικές μορφές για την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, στην περιοχή. Συγκεκριμένα επικεντρώνεται στον γαμήλιο τουρισμό, ο οποίος σημειώνει ισχυρή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος και Κωνσταντίνος Αναστασάκης, αντίστοιχα, έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά συσκέψεων με φορείς του γαμήλιου τουρισμού, με στόχο τη δρομολόγηση δράσεων προώθησης του προορισμού σε εκθέσεις, roadshows αλλά και B2B επαφές.

Μάλιστα, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της Choose Crete και συμμετείχαν στην τουριστική προώθηση και προβολή του Δήμου, σε βασικές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες αγορές.

Πρώτος σταθμός ήταν το Μόναχο στις 21 Φεβρουαρίου, ενώ ακολούθησε η Βιέννη στις 23 Φεβρουαρίου. όπου παρουσιάστηκε το επιτυχημένο τουριστικό προϊόν «Land of Experiences» σε B2B συναντήσεις διά ζώσης.

Επίσης, με στόχο να γίνει ο Δήμος Χερσονήσου σημείο αναφοράς του γαμήλιου τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Wedding Show, στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου μεταξύ 3-5 Μαρτίου. Ο αντιδήμαρχος κ. Αναστασάκης και η σύμβουλος Προορισμού θα βρίσκονται στο περίπτερο του ΕΟΤ αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα του προορισμού στους επισκέπτες.

Τέλος, ο Δήμος συμμετέχει στη διεθνή έκθεση ΙΤΒ Βerlin με στόχο την ενίσχυση του προορισμού και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα, στο πλαίσιο της ποιοτικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, με στοιχεία βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024