Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Ν. Δένδιας ξεκινά προγραμματισμένες επισκέψεις σε περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος
Τουριστική πολιτική

Ο Ν. Δένδιας ξεκινά προγραμματισμένες επισκέψεις σε περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος

Σε συσκέψεις στην Κέρκυρα με αντικείμενο τη δασοπυρόσβεση, την ασφάλεια, όπως επίσης και τη διαβίωση των Ρομά στην περιοχή, προεδρεύει σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας, εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου ξεκινά από σήμερα σειρά προγραμματισμένων επισκέψεων στις έδρες Αστυνομικών Διευθύνσεων προορισμών υψηλού ενδιαφέροντος. Πρώτος σταθμός είναι η Κέρκυρα, όπου ο υπουργός θα προεδρεύσει σε δύο συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων των Γενικών Αρχείων Κράτους (Αρχεία του Νομού Κέρκυρας).

Στη σύσκεψη για τα θέματα ασφάλειας των τουριστικών περιοχών στην Κέρκυρα θα συμμετάσχει ο γενικός γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

Στη σύσκεψη για την ασφάλεια συμμετέχουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τα οποία προαναφέρθηκαν, όπως επίσης οι αερολιμενάρχες Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, στελέχη των τελωνειακών αρχών και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ο διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Κέρκυρας, ο προϊστάμενος του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης, καθώς και εκπρόσωποι των Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και των Ενώσεων Ξενοδόχων.

Μετά την Κέρκυρα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επισκέψεις και συσκέψεις υπό τον κ. Δένδια σε άλλες τουριστικές περιοχές, όπως στην Πελοπόννησο (Καλαμάτα), την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα (Ρόδος). Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων ο κ. Δένδιας θα έχει επαφές με εκπροσώπους της περιφερειακής – τοπικής αυτοδιοίκησης και τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να εξεταστούν διεξοδικά οι ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής αναφορικά με θέματα δασοπυρόσβεσης και ασφάλειας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024