Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού προτείνει γάμο στη σκιά του Ιερού Άθωνα, στην Balkanica Wedding Expo
Γαμήλια ταξίδια

Ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού προτείνει γάμο στη σκιά του Ιερού Άθωνα, στην Balkanica Wedding Expo

Η προ του Άθω περιοχή (Χαλκιδικής) λαμβάνει μέρος στην έκθεση Balkanica Wedding Expo για τέταρτη συνεχή χρονιά, προβάλλοντας στη Βουλγαρία ιδιαίτερο θεματικό προϊόν και προωθώντας τον προορισμό ως γαμήλιο σε μια κοντινή και ώριμη αγορά, που μπορεί να στηρίξει τη συγκεκριμένη τουριστική μορφή.

Γάμοι στα ξωκλήσια των προαθωνικών και αριστοτελικών κόλπων, ειδυλλιακά γαμήλια δείπνα στα άλση του ορεινού όγκου και στις αμμώδεις ακτές της παράκτιας ζώνης, αλλά και ρομαντικές αποδράσεις κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος συνέστησαν την ολοκληρωμένη επαγγελματική πρόταση του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω (Χαλκιδικής) και των wedding planners συνεργατών του, την οποία παρουσίασαν με απόλυτη επιτυχία στη θεματική έκθεση “Balkanica Wedding Expo“.

Η προ του Άθω περιοχή (Χαλκιδικής) λαμβάνει μέρος στην εν λόγω έκθεση για τέταρτη συνεχή χρονιά, προβάλλοντας στη Βουλγαρία ιδιαίτερο θεματικό προϊόν και προωθώντας τον προορισμό ως γαμήλιο σε μια κοντινή και ώριμη αγορά, που μπορεί να στηρίξει τη συγκεκριμένη τουριστική μορφή.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Sheraton Balkan Hotel της Σόφιας στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2015 και προσέλκυσε χιλιάδες Βούλγαρους επισκέπτες και μελλόνυμφους. Το ιδιαίτερα επιμελημένο ως προς την εμφάνιση περίπτερο της περιοχής προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών αλλά και των εκπροσώπων τουριστικών γραφείων που διοργανώνουν γαμήλιες τελετές, καθώς και εκδρομές νεόνυμφων. Επιπρόσθετη απόδειξη αποτελεί η μαζική προσέλευση επαγγελματιών του κλάδου στην παρουσίαση της περιοχής κατά τη διάρκεια επαγγελματικού workshop, που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης, αποτελώντας παράλληλη  δραστηριότητα.

Μεγάλη όμως ήταν και η ζήτηση των έτοιμων πακέτων γαμήλιων προσφορών, τα οποία προετοιμάστηκαν (όπως κάθε χρόνο) από τοπικές επιχειρήσεις / μέλη του Οργανισμού και περιελάμβαναν προνομιακές τιμές σε ό,τι αφορά:

  • στην οργάνωση γαμήλιων τελετών / δείπνων αλλά και
  • στην οργάνωση διακοπών κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος.

Η συντονισμένη αυτή προσπάθεια συνοδεύθηκε από εκτενές “γαμήλιο αφιέρωμα” στις διαδικτυακές και έντυπες βουλγάρικες εκδόσεις “Welcome to Greece” και “Γάμος“, ενώ η συνέχεια της θεματικής προώθησης της περιοχής θα δοθεί σε έναν περίπου μήνα στη Βηρυτό του Λιβάνου, όπου η εκθεσιακή συμμετοχή της περιοχής στη θεματική έκθεση Wedding Follie αναμένεται να αλλάξει τα μέχρι σήμερα “γαμήλια” δεδομένα της προαθωνικής χερσονήσου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023