Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟλλανδοί influencers, bloggers, instagrammers και το κανάλι ARTE TV προσκεκλημένοι της Λευκάδας
Προβολή προορισμού

Ολλανδοί influencers, bloggers, instagrammers και το κανάλι ARTE TV προσκεκλημένοι της Λευκάδας

Για το διάστημα από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2021, φιλοξενούνται στη Λευκάδα πέντε σημαντικές διαμορφώτριες κοινής γνώμης από την Ολλανδία.

Μία ακόμα ενέργεια δυναμικής τουριστικής προβολή της Λευκάδας και των νησιών της στην τουριστική αγορά των Κάτω Χωρών – Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο (BeNeLux) – αλλά και της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Αυστρίας, πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών. Για το διάστημα από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2021, φιλοξενούνται στη Λευκάδα πέντε σημαντικές διαμορφώτριες κοινής γνώμης (influencers) από την Ολλανδία, οι οποίες θα ταξιδέψουν στο νησί, θα συλλέξουν υλικό και θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες και άρθρα για την Λευκάδα ως “ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό”, στις ιστοσελίδες, τα social media και τα blogs που εκπροσωπούν.

Μαζί τους και η υπεύθυνη επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του γραφείου του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, όπου θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει την ξεχωριστή εμπειρία της Λευκάδας.

“Με την δράση αυτή στοχεύουμε να προβάλουμε τον προορισμό ‘Λευκάδα ως ‘ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό’, με μοναδικές εμπειρίες και ομορφιές. Δεν επιλέξαμε τις κλασικές ενέργειες τουριστικής προβολής και η διοργάνωση του fam trip για influencers μας επιτρέπει να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Λευκάδας και των νησιών μας, με τρόπο δυναμικό και σε ένα διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται η κάθε influencer. Η Περιφέρεια για άλλη μια φορά, δηλώνει ‘παρών’ και ενισχύει την εξωστρέφεια της Λευκάδας σε άκρως ενδιαφέρουσες τουριστικά ευρωπαϊκές αγορές. Οραματιζόμαστε την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού και τη διεύρυνση της τουριστικής αγοράς σε χώρες που δεν προσεγγίζαμε ιδιαίτερα τα προηγούμενα έτη”, ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, κ. Ανδρέας Κτενάς –και συμπλήρωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών για την άψογη συνεργασία και, ιδίως, την Διευθύντρια του Γραφείου κ. Ελένη Σκαρβέλη, με την οποία έχουμε δρομολογήσει σειρά δράσεων και είναι καθοριστική η βοήθειά της στη σύγχρονη και αποτελεσματική καμπάνια που θέλουμε να επιτύχουμε. Τέλος, να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες του τουρισμού της Λευκάδας για την ουσιαστική συμβολή τους, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την αξία της δράσης αυτής”.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν από τον τηλεοπτικό σταθμό ARTE TV γυρίσματα ντοκιμαντέρ με θέμα το Instagram, όπου οι Ολλανδές Instagrammers θα μιλήσουν για την εμπειρία τους με αυτό το κοινωνικό μέσο και το ταξίδι τους στη Λευκάδα. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2021, σε Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία.

Η αποστολή των Ολλανδών influencers στη Λευκάδα αποτελείται από τις:

  1. Laura Brijde: Lifestyle και ταξιδιωτική Blogger και Youtuber, που διαχειρίζεται την πλατφόρμα aurabrijde.com που απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται για τα ταξίδια, τη γαστρονομία και τη φωτογραφία. Η πετυχημένη influencer έχει 34.300 εγγραφές στο YouTube και 82.600 ακολούθους στο Instagram.
  2. Kimber Kox: Ταξιδιωτική Blogger που εκπροσωπεί την ιστοσελίδα reisgenie.nl με 45.000 επισκέπτες. Επικεντρώνεται σε προορισμούς εντός Ευρώπης, ανακαλύπτει άγνωστους προορισμούς και απευθύνεται σε κοινό ταξιδεύει συχνά.
  3. Bianca Kramer: Ταξιδιωτική Blogger που διαχειρίζεται την πλατφόρμα foodtravelphotography.com με 35.000 επισκέπτες. Απευθύνεται σε κοινό που ενδιαφέρεται για την γαστρονομία και τη φύση.
  4. Lara Hermse: Ταξιδιωτική Blogger που εκπροσωπεί την ιστοσελίδα travelgirls.nl και έχει 9.600 ακόλουθους στο Instagram. Δημοσιεύει ποιοτικές φωτογραφίες, απευθύνεται σε νέο κοινό που ανταποκρίνεται στο προφίλ που θα επέλεγαν τη Λευκάδα ως ταξιδιωτικό προορισμό.
  5. Naomi van Hagen: Ταξιδιωτική blogger που εκπροσωπεί την ιστοσελίδα travander.nl με 8.000 επισκέπτες. Είναι πιστή ακόλουθος της Ελλάδας προβάλλοντας συνεχώς υλικό για ελληνικούς προορισμούς και ειδικεύεται στα ταξίδια με συνδυασμό όμορφες παραλίες και περιπέτεια.
  6. Loren Grim: Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024