Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟλοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ 'Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός' του Δήμου Πλατανιά
Φεστιβάλ

Ολοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ 'Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός' του Δήμου Πλατανιά

Το 3ο Φεστιβάλ 'Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός' πραγματοποιήθηκε από 15 έως 21 Ιουλίου από το Δήμο Πλατανιά και την Κ.Ε.ΔΗ.Π, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή παραδοσιακών κρητικών συγκροτημάτων και την προσέλευση εκατοντάδων επισκεπτών την Κυριακή 21 Ιουλίου το 3ο Φεστιβάλ “Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός” που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά και η Κ.Ε.ΔΗ.Π., σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης. Για επτά ημέρες, στα 48 περίπτερα του άρτια οργανωμένου και καλαίσθητου πολυχώρου του Πλατανιά, οι επισκέπτες του είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα του τόπου, καθώς και να διασκεδάσουν μέσα από ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου, δεύτερη βραδιά του Φεστιβάλ, η οποία ήταν αφιερωμένη στον τουρισμό, ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στο Νομό Χανίων για τη συμβολή τους στην ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Δήμου Πλατανιά ως τουριστικού προορισμού, συντελώντας έτσι στη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν οι θεματικές βραδιές που ήταν αφιερωμένες στο μέλι και τα αρωματικά φυτά, τα οποία προβλήθηκαν με ομιλίες και δοκιμές συνταγών και ροφημάτων ενώ ξεχωριστή θέση είχε στο φεστιβάλ ο τουρισμός τόσο με τη βράβευση των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στο νομό, όσο και με την εντυπωσιακή προσέλευση ξένων επισκεπτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024