Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠαρουσία του Carlson Rezidor Hotel Group στην Κύπρο με ξενοδοχείο 105 δωματίων στη Λάρνακα
Ξενοδοχεία

Παρουσία του Carlson Rezidor Hotel Group στην Κύπρο με ξενοδοχείο 105 δωματίων στη Λάρνακα

Το ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί, σχεδιαστεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές του παγκοσμίου φήμης εταιρείας ξενοδοχείων και θα ονομάζεται Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca, υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels.

Τη σύναψη συμφωνίας δικαιόχρησης για την κατασκευή του πρώτου ξενοδοχείου της στην Κύπρο, το Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca, ανακοίνωσε σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λάρνακας, ο ξενοδοχειακός όμιλος Carlson Rezidor Hotel Group. Με τη συγκεκριμένη μονάδα, ο όμιλος έχει πλέον παρουσία σε 80 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

“Η είσοδό μας στην Κύπρο αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για εμάς και η Λάρνακα είναι μία μεγάλη πόλη, που ταιριάζει στη στρατηγική της αλυσίδας Radisson Blu. Πιστεύουμε ότι η υπογραφή για τη λειτουργία του νέου ξενοδοχείου θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την τουριστική ανάκαμψη του νησιού και θα δρομολογήσει περαιτέρω τοπικό και διεθνές ξενοδοχειακό ενδιαφέρον”, δήλωσε ο Wolfgang M. Neumann, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Rezidor.

“Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με το Quality Group στην Κύπρο, καθώς και την εταιρεία SunnySeeker Hotels και τους ευχαριστούμε για την ευκαιρία αυτή να συστήσουμε στην πολη το μοναδικό ‘branded’ ξενοδοχείο που διαθέτει. Το Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca βρίσκεται κοντά στην παραλία, δίπλα στο κέντρο της πόλης και ακριβώς απέναντι από την επεκτεινόμενη παραλιακή της ζώνη. Διαθέτει στρατηγική θέση, απέχοντας μόνο 7 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας“.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 105 δωμάτια και “serviced apartments”, εστιατόριο και μπαρ, club lounge και πισίνα στον 5ο όροφο, spa & health club, συνεδριακό κέντρο, καθώς και θεματικά εστιατόρια και καφέ, αλλά και exclusive καταστήματα στο ισόγειο.

Το Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca θα λειτουργεί από τον όμιλο Rezidor Hotel Group και την SunnySeeker Hotels υπό συμφωνία franchise. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία καλωσορίζοντας τους πρώτους του επισκέπτες έως το καλοκαίρι του 2017.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024