Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΠαρουσίαση Κρήτης και Χίου στη Νάπολη από την Choose Greece
Εκδηλώσεις

Παρουσίαση Κρήτης και Χίου στη Νάπολη από την Choose Greece

Choose Greece

Η εκδήλωση της CHOOSE GREECE στη Νάπολη προώθησε την Κρήτη και τη Χίο στους Νοτιοϊταλούς, αναδεικνύοντας τη γαστρονομία, τις παραλίες, και την πολιτιστική σύνδεση με την Ιταλία.

Εκδήλωση παρουσίασης της Κρήτης και της Χίου στη Νάπολη έγινε από την Choose Greece, μια πόλη που θυμίζει Ελλάδα προσκαλώντας τους Νοτιοϊταλούς να επισκεφθούν τη χώρα μας.

Αρχικό χαιρετισμό έκαναν:

– Valeria Ciarambino, αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου περιφέρειας Καμπανίας
– Gennaro Paipais, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νάπολης
– Γιάννης Ανδρουλάκης, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης
– Gianni Donati, εκπρόσωπος της Aegean
– Ελένη Γαβριηλιδου, Διευθύντρια ΕΟΤ Ιταλίας
– Giuseppe Scanu, Πρόεδρος ταξιδιωτικών Γραφείων Περιφέρειας Νάπολης

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κρήτης κ. Κυριάκος Κώτσογλου καλωσόρισε τους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων και του τοπικού τύπου καλώντας τους στην Κρήτη για να δοκιμάσουν την παγκοσμίου φήμης γαστρονομία της, τα κρασιά της, αλλά και να γνωρίσουν τις παραλίες και την ιστορία της που συνδέεται με εκείνη της Νότιας Ιταλίας.

Choose GreeceΕπίσης, είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε ότι το Ηράκλειο και τα Χανιά της Κρήτης συνδέονται αεροπορικά με την Νάπολη προσφέροντας έτσι απευθείας πτήσεις και εξυπηρετώντας τους κατοίκους και των δύο περιοχών για τα ταξίδια τους.

Ο αντιδήμαρχος Χίου Χριστάκης Γιώργος, παρουσίασε το τουριστικό προϊόν της Χίου με την παγκοσμίου φήμης μαστίχα προσκαλώντας τους Ιταλούς σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο νησί, με περιηγήσεις στον Κάμπο της Χίου.

Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων αλλά και του τύπου (που ξεπέρασαν τα 70 άτομα), εξέφρασαν την ικανοποίηση τους που περιοχές της Ελλάδας έκαναν παρουσίαση στη Νάπολη και που τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν πιο καλά τις ομορφιές τους αλλά και για τη γνώση που πήραν για τα τουριστικά προϊόντα και τα νέα πακέτα διακοπών.

Σημαντική παρουσία είχε ο όμιλος ξενοδοχείων Grecotel, όπως και η ένωση ξενοδόχων Ρεθύμνου που εκπροσωπήθηκε από τον pρόεδρό της κο. Μανώλη Τσακαλάκη.

Η choose greece ευχαριστεί θερμά τον Dr Ioannis Daourakis, για την ουσιαστική συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024