Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠεραιτέρω ανάπτυξη της δανέζικης αγοράς στα Χανιά το 2014
Εκθέσεις

Περαιτέρω ανάπτυξη της δανέζικης αγοράς στα Χανιά το 2014

Στη διεθνή τουριστική έκθεση 'Ferie for Alle / Billund 2014' στη Δανία συμμετείχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.

Η δανέζικη αγορά είναι μία πολύ σημαντική αγορά για τα Χανιά, καθώς εκπροσωπεί το 13% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων. Συγκεκριμένα το 2013 περίπου 111.272 Δανοί αφίχθησαν στα Χανιά. Στη διεθνή τουριστική έκθεση ‘Ferie for Alle / Billund 2014‘ στη Δανία η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων εκπροσώπησε με δικό της περίπτερο διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες.

Ήταν πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά τιμώμενη χώρα στην έκθεση ήταν η Ελλάδα, με αποτέλεσμα να δοθεί πολύ έμφαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στους ελληνικούς προορισμούς. Η έναρξη της Ferie for Alle / Billund 2014 έγινε από την πρέσβη της Ελλάδος στην Δανία, σε ένα χώρο με παραπάνω από 300 Δανούς καλεσμένους, ενώ κατά τη διάρκεια της έναρξης οι καλεσμένοι απόλαυσαν ελληνικό πρωϊνό.

Οι Tour Operators δήλωσαν στους εκπροσώπους της Ένωσης ότι η δανέζικη αγορά θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το 2014 στα Χανιά.

Πολύ θετικά μηνύματα έλαβε από τη σκανδιναβική αγορά και η αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας. Στην έκθεση, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 65.000 Σκανδιναβοί, ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον που έδειξαν οι επισκέπτες για την ευρύτερη περιοχή της Σητείας και του Μακρύ Γιαλού ως τουριστικό προορισμό.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης, η οποία αποτελείτο από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Κακουράκη και τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Αικατερινίδη, οι οποίοι και συνέχισαν την περυσινή επιτυχημένη παρουσία της περιοχής, στο πλαίσιο της κοινής πορείας με το Δήμο Σητείας για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, φέτος πλαισιώθηκαν από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Επιχειρήσεων του Μακρύ Γιαλού, Gounar Stromsholm. Η αντιπροσωπεία, συνέχισε τις επαφές και τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Τour Οperators των τουριστικών γραφείων και παράλληλα ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους, τις παραλίες της περιοχής, τους αρχαιολογικούς χώρους που έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και τα αξιοθέατα. Μάλιστα οι επερχόμενες επενδύσεις στο τουριστικό κλάδο που θα γίνουν στην περιοχή, απαιτούν τη συνέχιση της εξωστρέφειας, της προβολής και της διαφήμισης της ευρύτερης περιοχής της Σητείας, ως τουριστικό προορισμό, σε μια αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά, όπως η σκανδιναβική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024