Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠολιτιστικό 'άνοιγμα' του Πόρου στους επισκέπτες του φετινού καλοκαιριού
Προώθηση προορισμού

Πολιτιστικό 'άνοιγμα' του Πόρου στους επισκέπτες του φετινού καλοκαιριού

Στρατηγικός στόχος είναι η προώθηση του Πόρου στην αγορά της Αθήνας, δίνοντας έμφαση στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του, όπως η εγγύητητα στην Αθήνα, το φυσικό περιβάλλον, το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο λιμάνι του Σαρωνικού, καθώς και το πλούσιο πολιτιστικό του πρόγραμμα για το 2015.

Το καλοκαίρι του 2015 υποδέχεται ο Δήμος Πόρου με πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα στους δημόσιους χώρους του νησιού. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, καθώς και λογοτεχνικών κειμένων.

Ολες οι εκδηλώσεις θα είναι ανοικτές στο κοινό και τους τουρίστες του νησιού, οι οποίοι κατά τη διαμονή τους στο νησί θα απολαύσουν τον Θάνο Μικρούτσικο με την Αφροδίτη Μάνου, το ελληνικό συγκρότημα Apurimac, το θρυλικό rock and roll συγκρότημα The last drive, τους Δυσanatolia και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Παρουσιάζοντας το τουριστικό προϊόν του νησιού σε δημοσιογράφους και τουριστικά γραφεία στην Αθήνα, ο δήμαρχος Πόρου κ. Γιάννης Δημητριάδης δήλωσε: “Ο Πόρος αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Το κόστος των διακοπών στον Πόρο δεν είναι υψηλό, ενώ οι υπηρεσίες του νησιού είναι υψηλής ποιότητας. Ο Δήμος Πόρου υλοποιεί από φέτος μια συνολική στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης, με έμφαση στις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά δρώμενα, στον περιορισμό των αυτοκινήτων και την επαναφορά της τοπικής συγκοινωνίας με λέμβους και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου με στόχευση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού”.


Ο υπεύθυνος τουρισμού του Δήμου Πόρου κ. Δημήτρης Προκοπίου με τον δήμαρχο Πόρου κ. Γιάννη Δημητριάδη.

Ο υπεύθυνος τουρισμού του Δήμου Πόρου κ. Δημήτρης Προκοπίου επίσης δήλωσε: “Στόχος μας είναι ο Πόρος να γίνει ακόμα πιο γνωστός ως ιδανικός προορισμός διακοπών για τους Έλληνες, αλλά και για τους ξένους επισκέπτες. Το νησί του Πόρου αποτελεί έναν μοναδικό παραδοσιακό οικισμό, που προσφέρει θαλάσσιο τουρισμό και θαλάσια σπορ, βόλτες στο καταπληκτικό λεμονόδασος και αυθεντική ελληνική νυχτερινή ζωή. Στρατηγική μας για φέτος είναι η περιγραφή του τουριστικού μας προϊόντος, η προώθηση του Πόρου στην αγορά της Αθήνας, δίνοντας έμφαση στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Πόρου, όπως η εγγύητητα στην Αθήνα, το φυσικό περιβάλλον, το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο και ασφαλέστερο λιμάνι του Σαρωνικού, καθώς και το πλούσιο πολιτιστικό μας πρόγραμμα του 2015 που δίνουν στον Πόρο μεγάλη προστιθέμενη αξία σε σχέση με άλλους κοντινούς προορισμούς”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023