Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠολυσέλιδη προβολή του Πηλίου στο Le Figaro Magazine
Προώθηση προορισμού

Πολυσέλιδη προβολή του Πηλίου στο Le Figaro Magazine

Το Πήλιο και οι κρυμμένοι θησαυροί του 'βουνού των Κενταύρων' είχαν την τιμητική τους σε πολυσέλιδο αφιέρωμα, που δημοσιεύθηκε στο δημοφιλές γαλλικό περιοδικό Le Figaro Magazine την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021.

Το δεκασέλιδο άρθρο των Sarah Chevalley (κείμενο) και Laurent Fabre (φωτογραφίες), υπό τον τίτλο “Βόλτα στο Βουνό των Κενταύρων” είναι προϊόν δημοσιογραφικού ταξιδιού, που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου τον Οκτώβριο του 2020.

Το άρθρο αφηγείται τη σπουδαία ιστορία της περιοχής, κάνοντας λόγο τόσο για το σαγηνευτικό φυσικό τοπίο του βουνού και της θάλασσας όσο και για την μοναδική αρχιτεκτονική των αρχοντικών και των πέτρινων μονοπατιών, που έχουν να επιδείξουν τα  γραφικά χωριά του. Οι τοπικές συνταγές, η παράδοση του τσίπουρου, τα βότανα, τα μανιτάρια και όλος ο γαστρονομικός πλούτος της περιοχής, αναδεικνύονται στο αφιέρωμα, ενώ σημαντικές προσωπικότητες του Πηλίου αφηγούνται την δική τους προσωπική ιστορία αγάπης με το Βουνό των Κενταύρων.

Ο Όμιλος Media Figaro είναι ένας από τους σημαντικότερους και πλέον ιστορικούς ομίλους ΜΜΕ στην Γαλλία, με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία τόσο στις έντυπες εκδόσεις όσο και στο διαδίκτυο, όπου αποτελεί τον 4ο μεγαλύτερο ψηφιακό όμιλο της χώρας μετά τις Google, Facebook και Microsoft. Το “Le Figaro Magazine” είναι δε το δημοφιλέστερο εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης, με τιράζ 370.000 αντιτύπων την εβδομάδα και 1,5 εκατ. αναγνώστες, η πλειοψηφία των οποίων είναι υψηλού μορφωτικού και εισοδηματικού επιπέδου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024