Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠολυσέλιδο αφιέρωμα του Conde Nast Traveller στην 'αποκαλυπτική' ομορφιά της Πάτμου
Προβολή προορισμού

Πολυσέλιδο αφιέρωμα του Conde Nast Traveller στην 'αποκαλυπτική' ομορφιά της Πάτμου

Το αφιέρωμα, το οποίο φέρει την υπογραφή του Timothy O’Grady και θεωρείται ένα από τα καλύτερα που έχει δημοσιεύσει φέτος το έντυπο, σύμφωνα με τους αρχισυντάκτες του, αναδεικνύει άγνωστες πτυχές του νησιού της Αποκάλυψης, μέσα από τη δική του ταξιδιωτική εμπειρία.

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό αναδεικνύει την αινιγματική γοητεία του νησιού μέσα από ένα 10σέλιδο αφιέρωμα στο τεύχος Σεπτεμβρίου.

H μυστηριακή ατμόσφαιρα της Πάτμου, τα δαιδαλώδη σοκάκια της Χώρας, η κοσμοπολίτικη Σκάλα και οι απομονωμένες παραλίες είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του προορισμού που προβάλει το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό, Conde Nast Traveller (UK) σε ένα 10σέλιδο αφιέρωμα στο τεύχος Σεπτεμβρίου και στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού.

Το αφιέρωμα, το οποίο φέρει την υπογραφή του Timothy O’Grady και θεωρείται ένα από τα καλύτερα που έχει δημοσιεύσει φέτος το έντυπο, σύμφωνα με τους αρχισυντάκτες του, αναδεικνύει άγνωστες πτυχές του νησιού της Αποκάλυψης, μέσα από τη δική του ταξιδιωτική εμπειρία.

Όπως ο ίδιος περιγράφει: “Πιθανώς, καθένας από εμάς έχει ένα αγαπημένο μέρος, αυτό που σε ‘ανεβάζει’ με έναν τρόπο που άλλα δεν μπορούν… Για μένα, είναι τα μικρά, πιο απομονωμένα ελληνικά νησιά. Είναι τα λευκά, ‘ήσυχα’ νησιά, οι συκιές και οι ελαιώνες, το βαθύ μπλε της θάλασσας του Αιγαίου, που καμία άλλη θάλασσα δεν φαίνεται να έχει, απομονωμένοι όρμοι, ταβέρνες πάνω στο κύμα, αρώματα από γιασεμί και θυμάρι, τα πρόσωπα των ψαράδων και το έντονο φως που περνάει μέσα από το απαλό, θεραπευτικό αεράκι. Η Πάτμος τα έχει όλα αυτά και ακόμα ένα μοναδικό στοιχείο, το οποίο πηγάζει από ένα αποκαλυπτικό όραμα, που καταγράφηκε εδώ σε μια σπηλιά στο τέλος του 1ου αιώνα μ.Χ.”.

Παράλληλα, δεν παραλείπει να αναφερθεί στο διεθνές καλλιτεχνικό κοινό που εδώ και δεκαετίες επισκέπτεται την Πάτμο, καθιστώντας την ένα προορισμό με κοσμοπολίτικη αύρα.  

Το δημοσιογραφικό ταξίδι στην Πάτμο διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024