Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήPress trips από τον ΕΟΤ για την προβολή Αθήνας, Κέρκυρας και Άνδρου στην Ιταλία
Προβολή προορισμού

Press trips από τον ΕΟΤ για την προβολή Αθήνας, Κέρκυρας και Άνδρου στην Ιταλία

Από 7 έως 10 Μαΐου την Αθήνα θα επισκεφθούν οι Ιταλίδες δημοσιογράφοι Sandra Longinotti και Barbara Santoro, για την προβολή και ανάδειξη της ως μιας μοντέρνας ευρωπαϊκής γαστρονομικής πρωτεύουσας. Από 8 έως τις 12 Μαΐου και με την ευκαιρία της διοργάνωσης 2ου Corfu Food & Wine Festival, στην Κέρκυρα θα βρεθεί η Ιταλίδα δημοσιογράφος και food blogger Elena Blanco, ενώ τις ίδιες ημέρες στην Άνδρο θα ταξιδέψουν Ιταλοί δημοσιογράφοι, για αφιερώματα στο νησί ως ιδανικού προορισμού για εναλλακτικό τουρισμό.

Την Αθήνα, την Κέρκυρα και την Άνδρο πρόκειται να επισκεφτούν τις προσεχείς ημέρες Ιταλοί δημοσιογράφοι και bloggers, στο πλαίσιο δημοσιογραφικών ταξιδίων (press trips) και ταξιδίων εξοικείωσης (fam trips) που διοργανώνει η Υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας.

Ειδικότερα, από σήμερα 7 έως τις 10 Μαΐου την Αθήνα θα επισκεφθούν οι Ιταλίδες δημοσιογράφοι Sandra Longinotti και Barbara Santoro, προκειμένου να συλλέξουν το απαραίτητο δημοσιογραφικό υλικό για την προβολή και ανάδειξη της στο ιταλικό κοινό ως μιας σύγχρονης και μοντέρνας ευρωπαϊκής γαστρονομικής πρωτεύουσας.

Παράλληλα, από τις 8 έως τις 12 Μαΐου και με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 2ου Corfu Food & Wine Festival, στην Κέρκυρα θα βρεθεί η Ιταλίδα δημοσιογράφος και food blogger Elena Blanco για τους σκοπούς ρεπορτάζ που θα αναδεικνύει την παράδοση και τον πλούτο της τοπικής γαστρονομίας, ενώ  τις ίδιες ημέρες στην  Άνδρο θα ταξιδέψουν οι δημοσιογράφοι Michele Suraci, Ilaria Santi, Corinna Agostoni, Emanuela de Santis, Tommaso Pini και Rafaella Cegna για τη συγκέντρωση δημοσιογραφικού υλικού ώστε να συντάξουν ειδικά αφιερώματα στα οποία το νησί των Κυκλάδων θα προβάλλεται ως ιδανικός προορισμός για εναλλακτικό τουρισμό.

Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στη στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού, την οποία υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, για προώθηση και προβολή των ειδικών μορφών τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου 365 μέρες το χρόνο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024