Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροχωρούν τα χρονοδιαγράμματα για τις αναπλάσεις στην Αθήνα
Συνάντηση της υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού με τον Γ. Καμίνη

Προχωρούν τα χρονοδιαγράμματα για τις αναπλάσεις στην Αθήνα

Σε συνάντηση εργασίας μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη με την υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κα Τ. Καραπαναγιώτη, συμφωνήθηκε η προώθηση της επίλυσης συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα στο κέντρο της Αθήνας.

Συνάντηση εργασίας, κατά την οποία βεβαιώθηκε η συμφωνία για στενή συνεργασία, προκειμένου να διευθετηθούν επείγοντα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, πραγματοποίησαν σήμερα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, η υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κα Τατιάνα Καραπαναγιώτη και ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.

Συμφωνήθηκε, λόγω της ιδιαιτερότητας της συγκυρίας και του υπηρεσιακού χαρακτήρα της κυβέρνησης, η προώθηση της επίλυσης συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα στο κέντρο της Αθήνας.

Παρατηρήθηκε πρόοδος στα χρονοδιαγράμματα που αφορούν την αξιοποίηση του δημόσιου χώρου και τις αναπλάσεις, όπως στον Καθολικό ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το ναό Αγίου Κωνσταντίνου, το κτίριο του “Ακροπόλ”, ενώ συζητήθηκαν και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, όπως ο λόφος του Λυκαβηττού, ο πεζόδρομος της Τοσίτσα, η πλατεία Δικαιοσύνης και η αξιοποίηση του αμαξοστασίου των ΗΛΠΑΠ.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν η γενική γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, κα Λίνα Μενδώνη, ο γενικός γραμματέας Πολιτιστικής και Τουριστικής Υποδομής, κ. Γιάννης Πυργιώτης, καθώς και η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αθηναίων, κα Νανά Σπυροπούλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024