Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠροώθηση όλων τις τουριστικών μορφών του Άθω στη ρουμανική αγορά
Εκθέσεις

Προώθηση όλων τις τουριστικών μορφών του Άθω στη ρουμανική αγορά

H προ του Άθω περιοχή παρουσιάστηκε στην τουριστική έκθεση TTR του Βουκουρεστίου ως πολυμορφικός προορισμός διακοπών. Ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, παρουσίασε τον προορισμό σε εκπροσώπους tour operators και travel agencies με τίτλο 'Mount Athos Area / Halkidiki – The place to be…'.

Εκατοντάδες ήταν οι Ρουμάνοι επισκέπτες της διεθνούς τουριστικής έκθεσης TTR ROMEXPO (13–16 Μαρτίου 2014), που επισκέφθηκαν και φέτος το περίπτερο της προ του Άθω περιοχής Χαλκιδικής, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες τουριστικές μορφές, προτάσεις και υποδομές του προορισμού.

Το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών συνοδεύτηκε από την αισιόδοξη πρόβλεψη για αύξηση των αφίξεών τους, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία του early booking των τουριστικών γραφείων που συνεργάζονται με καταλύματα της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, πραγματοποίησε παρουσίαση του προορισμού σε εκπροσώπους tour operators και travel agencies με τίτλο “Mount Athos Area / Halkidiki – The place to be…”.

Η πολυετής προσπάθεια του Οργανισμού, σε ό,τι αφορά στην αγορά της Ρουμανίας, εστιάζει στο να προωθήσει σε αυτήν όλες τις τουριστικές μορφές του προορισμού, όπως π.χ. τις προσκυνηματικές του περιηγήσεις, τις γαστρονομικές διαδρομές, τους περιπάτους ανάμεσα σε βυζαντινά μνημεία και σε καταστήματα μοναστηριακών ειδών, τις επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, κ.λπ., ώστε να διαφοροποιήσει το είδος του εισερχόμενου τουριστικού προϊόντος και να περάσει από τη μαζικότητα στην επιλεκτική ποιότητα και κατ’ επέκταση στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024