Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροσδοκίες για ανάπτυξη του τουρισμού στα Μετέωρα από την Meteora Thrones
Προώθηση προορισμού

Προσδοκίες για ανάπτυξη του τουρισμού στα Μετέωρα από την Meteora Thrones

Ξεχωριστή παρουσία από την ομάδα Travel Bloggers Greece – TBG στα Μετέωρα, μέσω προσπάθειας αναπτυξιακού μοντέλου τουριστικής προβολής των Μετεώρων από την Meteora Thrones – Travel & Tourism Center.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα Μετέωρα είχε ομάδα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων travel bloggers κατά το τριήμερο 1-3 Απριλίου 2016.

Η διοργάνωση του συγκεκριμένου ταξιδιού εξοικείωσης πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Meteora Thrones – Travel & Tourism Center, που ανέλαβε τη μεταφορά της ομάδας από όλη τη Ελλάδα στην περιοχή, καθώς και την πλήρη ξενάγησή τους καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

Απόλυτα εντυπωσιασμένοι και γοητευμένοι εμφανίστηκαν τα μέλη του Travel Bloggers Greece -TBG με το μεγαλείο των γιγάντων των Μετεώρων, το παγκόσμιο αυτό μνημείο φύσης και πολιτισμού και συνέλλεξαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα χρησιμοποιήσουν στα επερχόμενα άρθρα τους για την περιοχή, διαδίδοντάς τα σε παγκόσμια κλίμακα.

Πλήρως ευχαριστημένοι εμφανίστηκαν επίσης με τη διαμονή τους που ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων και τη γαστρονομική ποικιλία που απόλαυσαν στα τοπικά εστιατόρια “Μετέωρα”, “Γαρδένια” και “Palazzo”, καθώς και με το ντόπιο κρασί που γεύτηκαν στο μεζεδοπωλείο “Ρακαριό”.

Τέλος, η εταιρεία Meteora Thrones ετοιμάζει ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης στον τουρισμό των Μετεώρων με διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024