Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠρώτο ξενοδοχείο Luxury Collection της Marriott στην Κέρκυρα
Ξενοδοχεία

Πρώτο ξενοδοχείο Luxury Collection της Marriott στην Κέρκυρα

Το Domes Miramare βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κέρκυρας, 17 χλμ. από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας.

Το brand Luxury Collection, μέρος του διεθνούς ξενοδοχειακού ομίλου Marriott International, ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο ξενοδοχείο του στην Κέρκυρα με την υπογραφή Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu. Αυτό το ξενοδοχείο προέκυψε μετά από μια ανακαίνιση στην αρχική ιδιοκτησία, που ανήκε αρχικά στην οικογένεια Ωνάση από τα τέλη της δεκαετίας του ’60. Ένα από τα τρία πολυτελή ακίνητα Domes Resorts στην Ελλάδα, το Domes Miramare βρίσκεται στην “καρδιά” της Κέρκυρας, ενισχύοντας περαιτέρω τη μακρόχρονη προτίμηση που δείχνουν οι εκλεπτυσμένοι ταξιδιώτες απ’όλο τον κόσμο στο νησί αυτό. Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί υπό το brand των Domes Resorts από τον Ιούλιο και θα μετατραπεί σε The Luxury Collection από την 1η Αυγούστου 2018.
Το Domes Miramare βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κέρκυρας, 17 χλμ. από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας.
Το ξενοδοχείο Miramare έχει μια μακρά ιστορία να υποδέχεται την αφρόκρεμα των επισκεπτών παγκοσμίως, και είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις αυτό το μέρος να χαρακτηρίζεται ως ένα από τα νεότερα και πιο πολυτελή θέρετρα της Μεσογείου“, δήλωσε ο Anthony Ingham, Global Brand Leader, της Luxury Collection. “Η ανακαίνηση αυτή θα διασφαλίσει ότι αυτό το πολύ ιδιαίτερο θέρετρο παραμένει ο ορισμός του πολυτελούς προορισμού για τις επόμενες δεκαετίες“.
Αρχικά σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα κ. Χαράλαμπο Σφαέλλο, οπότε και το Domes Miramare θα παραμείνει πιστό στο χαρακτηριστικό νεωτεριστικό στυλ του Σφαέλλου. Το θέρετρο που είναι σχεδιασμένο μόνο για ενήλικες (κατώτατη ηλικία 16 ετών), θα προσφέρει 113 δωμάτια, σουίτες και βίλες. Οι αποχρώσεις του λευκού και του μπέζ αναμειγνύονται με τόνους απαλού μπλε και πράσινου, μαζί με μοντέρνα έπιπλα και φυσικά υλικά σε πρότυπα εμπνευσμένα από το γύρω τοπίο. Τα μαρμάρινα μπάνια με τους ιδιαίτερους νιπτήρες προσφέρουν μια εικόνα που θυμίζει αρχαία ελληνικά ψηφιδωτά.
Όλα είναι θέμα κληρονομιάς! Η κληρονομιά είναι η δύναμη που μας εμπνέει και μας οδηγεί “, δήλωσε ο κ. Γιώργος Σπανός, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Domes Resorts. “Πρώτον, η κληρονομιά του Miramare, την οποία επιθυμούμε να συνεχίσουμε από τότε που η οικογένεια Ωνάση ανέπτυξε για πρώτη φορά το θέρετρο. Δεύτερον, η κληρονομιά των Domes Resorts, όπου θέλουμε να συνεχίσουν να ανοίγουν ξενοδοχεία στους πιο όμορφους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, που συνδυάζουν την ιστορία και την ομορφιά. Τέλος, η κληρονομιά της Κέρκυρας, όπου είναι και ο πιο αριστοκρατικός προορισμός στην Ελλάδα. Η συνεργασία μας με το brand The Luxury Collection υποστηρίζει και ενισχύει το όραμά μας για την ανάπτυξη ενός θέρετρου που θα επαναπροσδιορίσει την Κέρκυρα ως προορισμό.”
Οι βίλες του θέρετρου είναι πολύ κοντά στην θάλασσα και διαθέτουν επίσης ιδιωτικές πισίνες και κήπους. Το ξενοδοχείο φιλοξενεί επίσης μια αποκλειστική περιοχή διαθέσιμη για ιδιωτική μίσθωση, η οποία περιλαμβάνει δύο μεγάλες βίλες με πισίνες, σε συνδυασμό με άλλες ανέσεις.
Οι εστιατοριακές παροχές στο Domes Miramare σχεδιάζονται κατά παραγγελία για να δίνουν μια ολοκληρωτική εικόνα 360 μοιρών σε όλη την τραπεζαρία με σκοπό την καλύτερη δυνατή γαστρονομική εμπειρία, αλλά ακόμα και κοινωνικοποίηση των επισκεπτών. Με βασικό σεφ τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, κ. Τάσο Μαντή, το μενού αναδεικνύει τα καλύτερα τοπικά και εποχιακά υλικά, με σύγχρονη συστροφή στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024