Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή Σαντορίνης, Πάρου και Μήλου στην Ινδία
Προώθηση προορισμού

Προβολή Σαντορίνης, Πάρου και Μήλου στην Ινδία

Η ινδική τουριστική αγορά διακρίνεται για τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, που ταυτίζονται με τη στρατηγική στόχευση και των τριών νησιωτικών προορισμών.

Στη μακρινή Ινδία “ταξίδεψε” η φήμη της Σαντορίνης, της Πάρου και της Μήλου με την Times of India να αφιερώνει δύο σημαντικές χωριστές αναρτήσεις για τα νησιά των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, η Σαντορίνη και η Πάρος συμπεριλήφθηκε στα web stories του ινδικού Μέσου Ενημέρωσης με τίτλο “Οι ομορφιές της Ελλάδας σε φωτογραφίες”. Σε προηγούμενο δε, δημοσίευμα του ίδιου Μέσου με θέμα τον προγραμματισμό των ταξιδιών στην Ελλάδα, η Μήλος χαρακτηρίστηκε ως “μαγικό νησί”.

Η ινδική τουριστική αγορά διακρίνεται για τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, που ταυτίζονται με τη στρατηγική στόχευση και των τριών νησιωτικών προορισμών. Αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι το μέσο έξοδο του Ινδού τουρίστα που επισκέπτεται τη χώρα μας είναι περίπου 1.000 ευρώ, πολύ υψηλότερος του γενικού μέσου όρου που είναι περίπου στα 560 ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με την GlobalData, η οικονομία της Ινδίας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, με τις τρέχουσες προβλέψεις της να κάνουν λόγο για εθνικό ΑΕΠ που θα φτάσει τα 4 τρισ. δολ., 50% υψηλότερο σε σύγκριση με τα επίπεδα του 2021.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024