Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Ελλάδας στη Σουηδία εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Ελλάδας στη Σουηδία εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού

Μεγάλο αφιέρωμα σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κρήτη σε σουηδικό τουριστικό περιοδικό.

Πολυσέλιδες παρουσιάσεις της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Κρήτης που συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνει ειδική έκδοση του κορυφαίου σουηδικού τουριστικού περιοδικού “Vagabond“, η οποία κυκλοφόρησε στις 8 Απριλίου με αφιέρωμα σε μεσογειακούς προορισμούς (Medelhavet / Μεσόγειος). Επιπλέον, το εξώφυλλό της έκδοσης φιλοξενεί φωτογραφία από την παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου και το οπισθόφυλλο διαφήμιση του ΕΟΤ, που καταχωρήθηκε χωρίς κόστος μετά από ενέργειες της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Οι συντάκτες του “Vagabond” χαρακτηρίζουν την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά “άγνωστους θησαυρούς” που θυμίζουν τους “παραδείσους της παιδικής μας ηλικίας”, ενώ για την Κρήτη σημειώνουν ότι “τα άγρια βουνά, τα βαθιά φαράγγια και οι φανταστικές παραλίες της, αποτελούν τις πιο χρυσές πέρλες στο κόσμημα του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού”.

Ταυτόχρονα, καθώς η κυκλοφορία της έκδοσης συμπίπτει με την πανδημία του κορωνοϊού, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Fredrik Brändström, αναφέρει πως μολονότι το γεγονός αυτό “έχει αναστείλει όλα τα ταξιδιωτικά σχέδια, ελπίζουμε ότι το συγκεκριμένο τεύχος θα σας εμπνεύσει για μελλοντικές περιπέτειες!”

Το περιοδικό “Vagabond” κυκλοφορεί από το 1987 και έχει μέση κυκλοφορία 154.000 αντίτυπα. Οι αναγνώστες του διαθέτουν υψηλό μορφωτικό και εισοδηματικό επίπεδο και η ηλικία τους κυμαίνεται στα 49+ έτη, με το 58% να είναι γυναίκες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024