Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Θεσσαλονίκης στο ολλανδικό ειδησεογραφικό site rtlz.nl
Προβολή προορισμού

Προβολή της Θεσσαλονίκης στο ολλανδικό ειδησεογραφικό site rtlz.nl

Η δημοσιογράφος Kita van Slooten επισκέφθηκε τα μνημεία της Θεσσαλονίκης, τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, δοκιμάζοντας τη μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της και την τοπική κουζίνα, καθώς και κοντινούς προορισμούς όπως η Πιερία και περιοχές στους πρόποδες του Ολύμπου.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος Kita van Slooten από το ειδησεογραφικό site rtlz.nl, το οποίο προβάλει ειδήσεις, οικονομικά και τεχνολογικά νέα, τεχνολογία, αλλά και θέματα καθημερινής ζωής, παρουσίασε μέσα στον Ιούλιο τη Θεσσαλονίκη ως προορισμό που συνδυάζει την ποιότητα, την καλοζωία και την γαστρονομία σε ένα ιδιαίτερα τιμητικό άρθρο.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών διοργάνωσαν το ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για την Ολλανδή δημοσιογράφο και προκειμένου να υπάρχει διαφοροποίηση από ανάλογα άρθρα που στοχεύουν στον Ολλανδό επισκέπτη, παρουσίασε την πόλη μέσα από τα μάτια Ολλανδών που κατοικούν μόνιμα σ’αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα έχει 1,8 εκατ. επισκέπτες το μήνα, απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 25– 59, και είναι διαθέσιμη στους αναγνώστες μέσω Τηλεόρασης, website, app και social media. To 84% του κοινού την αναγνωρίζει ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές πλατφόρμες με υψηλό επίπεδο πληροφόρησης και αξιοπιστίας.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας της η δημοσιογράφος Kita van Slooten επισκέφθηκε τα μνημεία της Θεσσαλονίκης, τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, δοκιμάζοντας την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων της και την τοπική κουζίνα, καθώς και κοντινούς προορισμούς όπως η Πιερία και περιοχές στους πρόποδες του Ολύμπου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024