Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠτήσεις προς Καβάλα ξεκινά η Eurowings από την άνοιξη
Αεροπορικές εταιρείες

Πτήσεις προς Καβάλα ξεκινά η Eurowings από την άνοιξη

Ένα Airbus A320 θα αναχωρεί από τις 30 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 από το Ντίσελντορφ με προορισμό την Καβάλα, από όπου θα απογειώνεται και πάλι στις 22:30.

Η Eurowings συνεχίζει να επεκτείνει τη θέση της στην αγορά και ξεκινά αυτή την άνοιξη νέο δρομολόγιο από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία προς την πόλη της Καβάλας.
 
Ένα Airbus A320 θα αναχωρεί από τις 30 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 από το Ντίσελντορφ με προορισμό την Καβάλα, από όπου θα απογειώνεται και πάλι στις 22:30.

Η Καβάλα με το λιμάνι της αποτελεί εμπορικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, ενώ το ιστορικό ενδιαφέρον της περιοχής ξεκινά πολλούς αιώνες πίσω, καθώς η πόλη χτίστηκε πάνω στα θεμέλια της αρχαίας Νεάπολης. Παράλληλα, οι πεντακάθαρες παραλίες, το κοντινό νησί της Θάσου, αλλά και το όρος Σύμβολο με τις περιπατητικές και ποδηλατικές του διαδρομές, καθιστούν την περιοχή ιδανικό προορισμό διακοπών.
 
Το Ντίσελντορφ, πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, eίναι ένα αρκετά σημαντικό πολιτιστικό, οικονομικό και διοικητικό κέντρο με μεγάλη εμπορική δραστηριότητα. Το εκθεσιακό κέντρο Messe προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες στις εμπορικές εκθέσεις που φιλοξενεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του. Επίσης, στο Ντίσελντορφ διοργανώνεται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Τζαζ μουσικής (φέτος στις 12-15 Μαΐου).

Η Eurowings προσθέτει άλλα τέσσερα δρομολόγια από την άνοιξη. Η γερμανική αεροπορική εταιρεία θα πετά από την Κολονία/Βόννη στο Πρίντεζι, της ιταλικής επαρχίας Πούλια (Puglia). Από το Ντίσελντορφ, οι πτήσεις προς Μπάστια, Λας Πάλμας και Χερές ντε λα Φροντέρα θα συμπληρώσουν τους νέους προορισμούς που προσφέρονται από τη Eurowings.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023