Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠτώχευση για το ολλανδικό τουριστικό γραφείο OAD Reizen
Τουριστικά γραφεία

Πτώχευση για το ολλανδικό τουριστικό γραφείο OAD Reizen

Σε ανακοίνωσή του μέσω της ιστοσελίδας του, το ολλανδικό τουριστικό γραφείο OAD Rezein δημοσιοποίησε τον τερματισμό της λειτουργίας του. Πρόβλημα δημιουργείται για πελάτες του σε ξενοδοχεία της Κω.

Μέσω της ιστοσελίδας του oad.nl, το ολλανδικό τουριστικό γραφείο OAD Rezein κήρυξε άμεσα την πτώχευση του. Με επιστολή τους ζητούν “συγνώμη για τη δύσκολη αυτή απόφαση του πρακτορείου. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή”.

Το γραφείο έχει πελάτες σε ξενοδοχεία στην Κω, οι οποίοι αναμένεται να διευκρινιστεί πως θα επιστρέψουν στη χώρα τους και πως θα γίνει πιθανή επιστροφή των χρημάτων τους.

“Αυτή τη στιγμή το τουριστικό πρακτορείο ψάχνει λύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τους πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση, ή που βρίσκονται ήδη σε κάποιο προορισμό”, αναφέρει το OAD Rezein.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024