Τελευταία νέα
HomeΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣε διασφάλιση μεριδίου της ταξιδιωτικής αγοράς στοχεύει ο Δήμος Φυλής
Προώθηση προορισμού

Σε διασφάλιση μεριδίου της ταξιδιωτικής αγοράς στοχεύει ο Δήμος Φυλής

Ο Δήμος προγραμματίζει ενημερωτικές συναντήσεις τόσο με τους επαγγελματίες της περιοχής όσο και με επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην Αττική, ταυτόχρονα με τη χρήση των απαραίτητων σύγχρονων 'εργαλείων' προώθησης στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, δεδομένου ότι προσφέρεται, λόγω Πάρνηθας, και για τουρισμό δραστηριοτήτων.

Δυναμική είσοδο στη νέα χρονιά πραγματοποιεί ο Δήμος Φυλής με στόχο τη διασφάλιση μεριδίου της ταξιδιωτικής αγοράς. Μετά την επιτυχημένη παρουσία του στην έκθεση Greek Tourism Expo στις 8-10 Δεκεμβρίου όπου έκανε την “παρθενική” του εμφάνιση σε αμιγώς τουριστικές εκθέσεις, ο Δήμος προγραμματίζει ήδη τη συμμετοχή του και σε ανάλογες εκδηλώσεις του εξωτερικού, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατάρτισε σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων MTC Group, που από τον περασμένο Μάιο ανέλαβε το φιλόδοξο σχέδιο της ανάδειξης του προορισμού.

Ήδη, έχουν πραγματοποιηθεί δημοσιογραφικές επισκέψεις στην περιοχή για την προβολή των ιστορικών, θρησκευτικών και φυσιολατρικών της στοιχείων, ενώ, παράλληλα, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σπύρος Μπρέμπος, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τα σχέδια τουριστικής προβολής στους σπουδαστές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε ημερίδα για τις βέλτιστες πρακτικές που οργανώθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Ο Δήμος προγραμματίζει, τέλος, σειρά ενημερωτικών συναντήσεων τόσο με τους επαγγελματίες της περιοχής όσο και με επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην Αττική, ταυτόχρονα με τη χρήση των απαραίτητων σύγχρονων “εργαλείων” προώθησης στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, δεδομένου ότι προσφέρεται, λόγω Πάρνηθας, και για τουρισμό δραστηριοτήτων, πράγμα που μπορεί να συμπληρώσει το τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Αττική στους επισκέπτες της.

24/07/2024
23/07/2024
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024