Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε λειτουργία το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου
Χειμερινός τουρισμός

Σε λειτουργία το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου

Λειτουργεί από τις 23 Δεκεμβρίου το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, στην Οστρακίνα.

Άνοιξε τις πύλες του για τη νέα χιονοδρομική περίοδο, το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, στην Οστρακίνα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, τις τελευταίες μέρες είχαν γίνει οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πιστοποίησης καλής και ασφαλούς λειτουργίας των εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα, των δύο συρόμενων αναβατήρων “Αρκτούρος” και “Αετός”, καθώς και του baby lift.

Το χιονοδρομικό του Μαινάλου βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και είναι ιδανικό για οικογένειες. Λειτουργούν δύο σχολές εκμάθησης και ενοικίασης εξοπλισμού, όπου μπορούν με ασφάλεια να μυήσουν τους αρχάριους, στα μυστικά των χειμερινών σπορ και να εφοδιάσουν τους επισκέπτες με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Στο τριώροφο σαλέ, εκτός από ζεστά ροφήματα δίπλα στο τζάκι και τα προσεκτικά επιλεγμένα εδέσματα, προσαρμοσμένα τιμολογιακώς στις σημερινές οικονομικές συνθήκες, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν και παραδοσιακά αρκαδικά προϊόντα από το κατάστημα πώλησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023