Τελευταία νέα
HomeΠροορισμοίΣκιάθος και Jet2 συνεργάζονται για 4η χρονιά στην τουριστική προβολή στο Ηνωμένο Βασίλειο
Προορισμοί

Σκιάθος και Jet2 συνεργάζονται για 4η χρονιά στην τουριστική προβολή στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου και η Jet2 συνεργάζονται για την τουριστική προβολή της Σκιάθου στο Ηνωμένο Βασίλειο, στοχεύοντας στην αύξηση των επισκεπτών.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σκιάθου και η Jet2, o μεγαλύτερος βρετανικός tour operator, που καλύπτει το 50% της τουριστικής αγοράς στην Σκιάθο από τη Βρετανία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την τουριστική προβολή της Σκιάθου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην διαφημιστική καμπάνια που συμμετέχει ο Δήμος με 30 εκατ. ευρώ, αναδεικνύεται η Σκιάθος, ως ο ιδανικός τουριστικός προορισμός, σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, μέσα από στοχευμένες δράσεις στις πόλεις Birmingham, Bristol, Edinburgh, East Midlands, Leeds, Manchester, London και Newcastle, του Ηνωμένου Βασιλείου, από όπου κάθε εβδομάδα 17 πτήσεις προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Στόχος της ελκυστικής αυτής καμπάνιας είναι η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου, η ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που προσφέρει και η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Σκιάθου, κ. Θοδωρή Τζούμα, και του αντιδημάρχου Τουρισμού, κ. Αλέξανδρου Ευσταθίου με την επικεφαλής Αεροδρομίων και Οργανισμών της Jet2, Janice Mather, η οποία δήλωσε ότι “η συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου μας έχει δώσει την δυνατότητα να προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο τον προορισμό και σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών της εταιρείας μα, είμαστε βέβαιοι πως για άλλη μία χρονιά θα έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Η εταιρείας μας έχει προγραμματισμένες πτήσεις από 8 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Σκιάθο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε χιλιάδες Βρετανούς να επισκεφτούν το μοναδικό νησί”.

Η Janice Mother, πρότεινε να συμπεριληφθεί η Σκιάθος στο πρόγραμμα της jet2 για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, όπου συμμετέχουν επιλεγμένοι προορισμοί. Με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Σκιάθου, στη βρετανική τουριστική αγορά, η οποία είναι η πιο προσοδοφόρα πηγή τουριστικού εισοδήματος για τη Σκιάθο, ο Δήμος Σκιάθου συνεχίζει τη συνεργασία με τoν ισχυρό ταξιωτικό όμιλο jet2. Ο όμιλος Jet2.com είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος βρετανικός αερομεταφορέας, πραγματοποιώντας οικονομικές πτήσεις σε πάνω από 60 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, με ένα στόλο άνω των 120 αεροσκαφών.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024