Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτη Ρόδο το συνέδριο 900 Βρετανών τουριστικών πρακτόρων
Τουριστικοί πράκτορες

Στη Ρόδο το συνέδριο 900 Βρετανών τουριστικών πρακτόρων

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τον τουρισμό του νησιού της Ρόδου και εν γένει της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε συνέχεια των συζητήσεων που έγιναν κατά την επίσκεψη του νέου πρόεδρου της TUI κ. Friedrich Joussen στις αρχές του περασμένου Μαΐου στην Ρόδο, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου – Βακιάνη είχαν συνεργασία με την κ. Sharon Harvey, events manager της TUI, στα γραφεία της Περιφέρειας στην Ρόδο.

Αντικείμενο της συνεργασίας ήταν η επαναβεβαίωση ότι το νησί της αποτελεί προορισμό πρώτης προτεραιότητας για την TUI. Σ’αυτό το πλαίσιο, συμφωνήθηκε να φιλοξενήσει η Ρόδος, στο διάστημα από 31 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου το συνέδριο 900 Βρετανών τουριστικών πρακτόρων.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τον τουρισμό του νησιού της Ρόδου και εν γένει της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δεδομένου του ότι το δίκτυο των travel agents στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αυτό που έρχεται σε άμεση επαφή με τον πελάτη και μπορεί να επηρεάσει την επιλογή του πολύ καλύτερα, όταν ο ίδιος ο travel agent έχει γνωρίσει τον προορισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024