Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτην Κω πραγματοποιείται το FVW workshop 2016
Περιφέρεια

Στην Κω πραγματοποιείται το FVW workshop 2016

Για τη διοργάνωση του FVW workshop 2016, από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στην Κω, συνεργάζονται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ΕΟΤ και η Ένωση Ξενοδόχων Κω και κατά τη διάρκειά της το νησί θα παρουσιάσει το σύγχρονο τουριστικό προϊόν που διαθέτει, με έμφαση στη διαφοροποίηση και τις νέες προτάσεις.

Στην Κω θα πραγματοποιηθεί το FVW Workshop 2016, από 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Διεύθυνση Τουρισμού) και σε συνεργασία με τον EOT και την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού.  

Ο FVW είναι ένας όμιλος ο οποίος εδώ και περίπου 50 χρόνια παραμένει στην Γερμανία και στην Ευρώπη γενικότερα ο ηγέτης στην βιομηχανία των τουριστικών εκδόσεων και των εκδόσεων που αφορούν τα επαγγελματικά ταξίδια.

Το FVW Workshop συγκεκριμένα, είναι μία πολύ σημαντική ενέργεια στήριξης του τουρισμού. Ειδικά στην περίπτωση της Κω, οργανώνεται εκδήλωση με τους κορυφαίους Γερμανούς Tour Operators, τουριστικούς πράκτορες, τους εκπροσώπους τουρισμού της χώρας, του προορισμού και τους τοπικούς φορείς. Με τη συνεργασία των ανωτέρω, προτείνονται και αποφασίζονται λύσεις για τη βελτίωση των τουριστικών αφίξεων και εσόδων από την αγορά της Γερμανίας.

Μέσα από αυθεντική και σχεδιασμένη φιλοξενία, η Κως θα παρουσιάσει το σύγχρονο τουριστικό προϊόν που διαθέτει, με έμφαση στη διαφοροποίηση και τις νέες προτάσεις. Η ενέργεια είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να δίνει ρεαλιστικές λύσεις στο “πως να ενεργοποιηθούν η ζήτηση και οι κρατήσεις” στη δύσκολη περίοδο που διανύει το νησί, λόγω του πλήγματος που υπέστη πέρυσι η τουριστική του φήμη εξαιτίας του μεταναστευτικού. Θα αναπτυχθούν επίσης τα στοιχεία και οι τάσεις για τη γρρμανική αγορά διακοπών.  

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Klaus Hildebrandt, αρχισυντάκτης του FVW. Συμμετέχουν επίσης μεταξύ άλλων ομάδα σύνταξης του FVW, σημαντικός αριθμός από τουριστικά γραφεία, αεροπορική εταιρεία, δίκτυα ίντερνετ και εκπρόσωποι των μεγάλων tour operators.  

Αναφορικά με τη διοργάνωση του FVW Workshop στην Κω, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: “Στο πλέγμα των ενεργειών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Τουρισμού για την ενίσχυση της τουριστικής εικόνας της Κω, έρχεται να προστεθεί μία ακόμη μεγάλη και στοχευμένη δράση, με την οποία προσβλέπουμε στην ενδυνάμωση της γερμανικής αγοράς. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, παρέχουμε στην Κω όλα εκείνα τα εργαλεία που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη του τουριστικού της προϊόντος”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024