Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτον εισαγγελέα η δικογραφία για την επίθεση σε βάρος οικογένειας Γερμανών τουριστών στην Κρήτη
Περιφέρεια

Στον εισαγγελέα η δικογραφία για την επίθεση σε βάρος οικογένειας Γερμανών τουριστών στην Κρήτη

Επειδή οι ντόπιοι θεώρησαν ως προσβολή το γεγονός ότι τους προσπέρασε ενοικιαζόμενο με ξένους, ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε στο αμάξι εσκεμμένα.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής οικογένεια Γερμανών τουριστών επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο δρόμο προσπέρασαν νόμιμα ένα αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την περιοχή. Τότε, προφανώς επειδή οι ντόπιοι θεώρησαν ως προσβολή το γεγονός ότι τους προσπέρασε ενοικιαζόμενο με ξένους, ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε στο αμάξι εσκεμμένα. Ακολούθησε καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα. Τελικά, όταν τα αυτοκίνητα σταμάτησαν, ο οδηγός του αγροτικού επιτέθηκε στον γιο του οδηγού που καθόταν στη θέση του συνεπιβάτη και τον γρονθοκόπησε. Ο δεύτερος γιος της οικογένειας προσπάθησε να προστατέψει τον αδερφό του.

Κατόπιν η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο, όταν ο συνοδηγός του αγροτικού κινήθηκε με ένα μαχαίρι προς το μέρος της οικογένειας των τουριστών, που έντρομοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Η οικογένεια των ντόπιων ωστόσο συνέχισε να τους καταδιώκει και να “σφυροκοπά” το ενοικιαζόμενο όχημα.

Τελικά, κάτοικοι του Περάματος, “φυγάδευσαν” την οικογένεια των Γερμανών οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση.

Η τοπική κοινωνία του Μυλοπόταμου ζητά να συλληφθούν οι δράστες και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου, ενώ το περιστατικό προκάλεσε και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση και απηύθυνε αυστηρή σύσταση για άμεση κινητοποίηση, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024