Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυναντήσεις B2B του Δήμου Πάτμου με Tour Operators του εξωτερικού στην Greek Tourism Expo
Εκθέσεις

Συναντήσεις B2B του Δήμου Πάτμου με Tour Operators του εξωτερικού στην Greek Tourism Expo

Πολλοί μεμονωμένοι επισκέπτες επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες, με σκοπό να επιλέξουν την Πάτμο για τις επόμενες διακοπές τους.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Πάτμου στη 2η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo που διεξήχθη στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Δήμος Πάτμου υλοποίησε B2B συναντήσεις με Tour Operators του εξωτερικού τόσο από τα Βαλκάνια και την Ιταλία, όσο και την Κίνα, την Αμερική, την Ιταλία, αλλά και το Λίβανο οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προώθηση του νησιού μέσω των πακέτων τους.

Επιπλέον πολλοί μεμονωμένοι επισκέπτες επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες με σκοπό να επιλέξουν την Πάτμο για τις επόμενες διακοπές τους.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι του δήμου παρακολούθησαν τις σχετικές εκδηλώσεις που διεξέχθησαν στο εκθεσιακό κέντρο τόσο από τον ΣΕΤΕ με θέμα “Προσαρμόζοντας την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις νέες προκλήσεις” όσο και από την Ένωση Εφοπλιστών, με αντικείμενο το θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023